News

Komentari 81

Raznijeli bankomat u Zagrebu, jedan dio probio krov i završio na lampi: 'Baš je jako grunulo'

Raznijeli bankomat u Zagrebu, jedan dio probio krov i završio na lampi: 'Baš je jako grunulo'

Još jedna, po svemu sudeći eksplozija bankomata u Zagrebu oštetila je i trgovinu. Prema fotografijama koje smo dobili od čitatelja, od eksplozije u Markuševcu oštećen je dobar dio Konzuma

U jutarnjim satima u petak došlo je oštećenja bankomata u Markuševcu u Zagrebu, uslijed čega je, prema dostupnim fotografijama, oštećen i dobar dio dućana.

Poledajte video: Raznesen bankomat

Kako doznajemo s terena, jedan dio bankomata odletio je tako visoko da se zaglavio za lampu.

'Popucala su sva stakla, velika je šteta'

- Dućan je dosta uništen iznutra, popucana su sva stakla, a mislim i da kafić ima štete na terasi. Šteta je velika - kratko nam je rekao čitatelj koji je prošao onuda.

24 SATA UŽIVO S MJESTA NESREĆE

Policija nam je potvrdila. 

- Danas, 12. kolovoza 2022. godine oko 3 sata na području Maksimira, Trgu Sv. Šimuna izazivanjem eksplozije oštećen je bankomat. Očevid je u tijeku.

- Čulo se noćas kao da je zagrmilo, baš je jako grunulo. Probudio se suprug i pita me što je ovo bilo, nekako nam je bilo čudno da je samo jednom zagrmilo. Nismo išli provjeravati o čemu se radi, tek sad smo saznali da je raznesen bankomat. Tu su ranije već raznijeli jedan na kladionici, meni je tada prozor doletio u dvorište - rekla nam je gospođa koja živi u susjedstvu.