Obavijesti

News

Komentari 53

Recepcioner odveo Britanku u disko pa je pokušao silovati

NEPRAVOMOĆNO Britanku je pokušao silovati u noći između 7. i 8. srpnja 2016., kada ju je kao djelatnik hostela u Zadru u kojem je odsjela pozvao u klub

VIDEO

Dirao je po bedru i spolnom organu. Govorio je da je voli. Ona ga je odgurivala, govorila  mu da je pusti i odveze u hostel u Zadru, a on je iz kluba u kojem su bili, krenuo prema  Briševu na periferiji Zadra. 

Otkopčao je hlače i izvadio spolovilo, a ona je vrištala. Zaustavio je automobil. Uspjela je  izići, no silom ju je vratio u vozilo, jer su u blizini bili neki ljudi. Krenuo je na makadamski put i opet stao, došavši do nje na suvozačeva vrata. Ljubio je i dirao. Uspjela ga je odgurnuti i pobjeći. 

Bježala je bosa po šumi kilometrima, ali vratila se po svoje stvari. Tada je napao s leđa i prijetio joj da će je ubiti, ali ona se odupirala. Udario ju je šakom u trbuh zbog čega je pala na prsi, a on joj je skočio  na leđa trljajući spolovilo o nju i pokušavajući skinuti hlače. Otrgla se i pobjegla te spas potražila  u gostionici.

Ona je britanska turistica koja je tada imala 29 godina, a on je A.Č. (45), sezonski radnik u hostelu u kojem je odsjela. Pokušaj silovanja zbio se u srpnju 2016.  na zadarskom području. U petak je na Županijskom sudu u Zadru za pokušaj silovanja osuđen na tri godine zatvora! Ima platiti 6718 kuna sudskih troškova u roku 15 dana i mjesečno se javljati policiji u Otočcu.
 
- Prema iskazu svjedokinje i njezinim ozljedama vještaci su zaključili da se pokušaj silovanja odigrao onako kako je opisala. To što je optuženi kazao da je zadnjih sto eura potrošio plaćajući joj alkoholna pića pokazuje namjeru i cilj da se ona opije, a on je izmanipulira da bi s njom imao seksualni odnos nasilne prirode. To što je ona bosa trčala po šumi i doživjela veliku traumu zahtjeva ovakvu kaznu kako bi ona utjecala na počinitelja i na druge potencijalne počinitelje ovakvih kaznenih djela - rekao je u obrazloženju presude sudac Boris Radman.

Vrijeme provedeno u pritvoru osuđenom će se uračunati u izdržavanje kazne. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa