News

Komentari 322

Reli prvak Ogier sudario se u Novom Zagrebu, pokosili stup na stanici pa odjurio policajcima

Reli prvak Ogier sudario se u Novom Zagrebu, pokosili stup na stanici pa odjurio policajcima

Sebastian Ogier sudario se jutros s automobilom u Novom Zagrebu Snimke pokazuju da su pokosili stup na autobusnoj stanici i prava je sreća da automobili nisu naletjeli i na nekog od prolaznika

Nevjerojatna prometna nesreća dogodila se na zagrebačkim ulicama. Kod autobusnog stajališta u novozagrebačkom naselju Sopot sudarili su se BMW i Toyota Yaris sedmerostrukog svjetskog prvaka Sebastiana Ogiera!

Ogier je inače vodeći vozač na WRC Croatia Rally i taman je išao na današnji početni brzinski ispit.

POGLEDAJTE VIDEO:

Snimke pokazuju kako je Ogier skretao u traku u kojoj je bio drugi automobil kad je došlo do sudara.

Iz zagrebačke policije kratko su potvrdili kako je jutros došlo do sudara dva automobila u kojem je nastala samo materijalna šteta te nije bilo ozlijeđenih. 

Na snimkama čitatelja vidi se kako policajac s rukama na poklopcu motora pokušava zaustaviti Ogiera koji je potom odjurio, a iz njegova tima na Twitteru su objavili da je automobil spreman za današnju utrku.

POGLEDAJTE VIDEO

Iz policije su rekli kako će više detalja o cijeloj nesreći biti poznato nakon očevida.

Inače, Ogier je preuzeo vodstvo na WRC Croatia Rally. Nakon 16 od 20 predviđenih brzinskih ispita prvog izdanja WRC u Hrvatskoj u posljednji dan natjecanja (u nedjelju) ušao je sa 6,9 sekundi prednosti pred momčadskim kolegom Britancem Elfynom Evansom te 10,4 sekunde ispred Belgijca Thierrya Neuvillea (Hyundai i20). 

Neuville je vodio nakon prvog natjecateljskog dana relija, ali je na jutarnja četiri subotnja brzinca promašio s izborom guma i već na prvom izgubio svu prednost koju je imao pred Ogierom i Evansom.

Nakon što su dva dana jurili uskim lokalnim cestama i brdovitim krajolicima Žumberačkog gorja, odnosno Zagrebačke i Karlovačke županije, pred vozačima su u nedjelju četiri brzinca na području Grada Zagreba i Krapinsko-zagorske županije.

USKORO OPŠIRNIJE

Najčitaniji članci