Obavijesti

News

Komentari 36

Rijetka pojava: Nakon čak 46 godina rođene petorke curice

Rijetka pojava: Nakon čak 46 godina rođene petorke curice
1

Djevojčice su roditelji nazvali Olivia Marie, Ava Lane, Hazel Grace, Parker Kate i Riley Paige. Iako su bebe rođene u 28. tjednu, prognoze su, kažu liječnici, dobre

VIDEO

Rođene su prve petorke djevojčice od 1969. godine u svijetu te prve ikada u SAD-u. Bebe su rođene prošli tjedan u bolnici u Teksasu. Rođene su carskim rezom, a porađao ih je tim od 12 liječnika. Rodile su se za samo četiri minute. 

- Toliko smo sretni i blagoslovljeni. Naše curice su čudo. Kada smo odlučili zasnovati obitelj nismo si mogli niti zamisliti da je Bog za nas planirao tako nešto - kažu sretni roditelji Danielle i Adam Busby za ABCNews. Zahvalili su i liječničkom timu koji je kažu, bio nevjerojatan. 

Par već ima trogodišnju kćer Blayke. U obje trudnoće djeca su začeta umjetnom oplodnjom. Djevojčice su nazvali Olivia Marie, Ava Lane, Hazel Grace, Parker Kate i Riley Paige. 

Prognoze za bebe su jako dobre 

Trudnoća je bila uredna. Bebe su rođene u 28. tjednu  i za tu dob imaju normalnu težinu pa liječnici kažu da su prognoze za bebe jako dobre. 

- Dobro napreduju i zasad dobivaju samo 'laganu' pomoć pri disanju. Odlučno su krenule u život, očekujemo da ćemo ih gledati kako rastu i sazrijevaju - rekao je liječnik Alexander Reiter koji je porodio bebe. 

Roditelji su objavili i video na svojem blogu u kojem su rekli da su umorni i pomalo dezorijentirani otkako su se djevojčice rodile.

- Kada porastu, svaka će imati svoju osobnost - kažu roditelji i dodaju da će narednih dana morati promijeniti dosta stvari u životu i prilagoditi se novim izazovima, piše Daily Mail.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk