Obavijesti

News

Robertu su auto našli prekriven kaznama na Bundeku. Zadnje je guglao 'Sljeme'. Još ga traže...

Robertu su auto našli prekriven kaznama na Bundeku. Zadnje je guglao 'Sljeme'. Još ga traže...

Guglao je Sljeme i kamera Vidikovac. To je pretraživao oko 17.45 sati. Potom je ostavio mobitel, sjeo u auto i otišao na Bundek, ispričala nam je obiteljska prijateljica nestalog muškarca

VIDEO

Robert Stepanić (42) nestao je 1. veljače. Zadnji put su ga vidjeli u Velikoj Gorici u Zagrebačkoj ulici gdje mu je prebivalište, objavljeno je na stranici nestali.hr. 

Robert je visok 185 centimetara, ćelav je i ima plave oči. Srednje je tjelesne građe, a na desnoj ruci i lopatici ima tetovažu.

U trenutku nestanka imao sive tenisice, plavi donji dio trenirke, zelenosivu duksu, tamnoplavu zimsku jaknu i tamno sivu pletenu kapu. 

Snimile ga kamere na Bundeku

Roberta su zadnji put vidjeli kad je 1. veljače autom krenuo iz Velike Gorice prema Zagrebu. 

Bilo je to oko 18 sati. Parkirao je kod Bundeka, izašao iz auta i nestao s ruksakom na leđima, otkriva nam obiteljska prijateljica M.S., koja nam je rekla kako su njegov automobil pronašli obitelj i prijatelji.

Bio je prekriven kaznama, parkiran kod jednog kafića.

- I dalje ne znamo ništa. Na kamerama se vidi kako je parkirao auto, uzeo ruksak i otišao. Auto je danima skupljao kazne za parkiranje, a bio je parkiran uz Bundek. Robert sa sobom nije imao ni novčanik ni mobitel - ispričala nam je obiteljska prijateljica koja na društvenim mrežama moli da se jave svi koji imaju bilo kakvu informaciju gdje bi mogao biti Robert.

Jeste li ga vidjeli? U Velikoj Gorici nestao muškarac (42)
Jeste li ga vidjeli? U Velikoj Gorici nestao muškarac (42)

Preko maila vidjeli što je zadnje guglao

Dodala je i kako su mu mobitel pronašli doma, ali ima šifru i nisu mogli ući u njega.

M.S. i Robertova djevojka ušli su mu u mail i preko Googlea vidjeli što je zadnje pretraživao.

- Guglao je Sljeme i kamera Vidikovac. To je pretraživao oko 17.45 sati. Pola sata kasnije sjeo je u auto i otišao. Blizu mjesta gdje je parkirao na Bundeku je autobusna stanica pa mislimo da je možda krenuo na Sljeme iako nas zbunjuje zašto bi krenuo pješice. Možda se išao s nekime naći. Njegova djevojka rekla mi je da je taj dan išao po doznake kod doktora, zadnji put se s njom čuo oko 17 sati i nakon toga više ne. Ma samo da ga pronađemo, nikad nije ovako odlazio. Njegova djevojka rekla mi je da je toga dana bio miran i ništa nije ukazivalo na ovo - ispričala nam je M.S.

Zagrebačka policija moli za pomoć, ako ste vidjeli muškarca koji odgovara opisu, javite se u najbližu policijsku postaju, nazovite 192 ili informacije pošaljite emailom na nestali@nestali.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa