Obavijesti

News

Komentari 55

Ručak za škovacine: Došao iz Amerike i kuhao za 70 radnika

Ručak za škovacine: Došao iz Amerike i kuhao za 70 radnika
3

Zaslužili su: Marjan Zorić je Hrvat iz Privlake koji 42 god. živi u Americi. U domovinu je došao na tri mjeseca, a u nedjelju je kuhao za djelatnike zadarske Čistoće

VIDEO

Marjan Zorić (62) je Hrvat iz Privlake kod Zadra koji već 42 godine živi u Americi. U domovinu je došao na samo tri mjeseca, a u nedjelju je kuhao za 70-­ak djelatnika zadarske Čistoće.

Kuhanja za vrijedne radnike slavni kuhar rado se prihvatio.

Ručak im je skuhao u zadarskom restoranu Niko. Nasmijao se kad smo ga pitali je li mu veći stres kuhati za svjetske zvijezde ili domaće škovacine. Vlasnik restorana Niko, Erik Pavin, kaže da su djelatnici Čistoće ambasadori turizma. Zbog njih je Zadar čist kao suza.

- Oni ne izlaze zajedno van, pa mi je sinulo da bih ih mogao počastiti, da se malo družimo.

Jer i ja sam škovacin budući da 20 puta dnevno očistim zahode u restoranu i pansionu, pa bi bilo dobro da mi iz branše malo zajedno pojedemo i zapjevamo -­ kazao nam je Erik Pavin i dodao da su njegovi dobavljači, kad su čuli za ideju nedjeljnog ručka za zadarske škovacine, sami donirali ribe, školjke, hobotnicu, ugora i piće, pa njemu nije ostalo ništa za čašćenje. Marjan Zorić, koji je djelatnicima Čistoće kuhao, poznati je holivudski kuhar. Upoznao je mnoge glumce, među kojima i Sandru Bullock, Brada Pitta, Jennifer Lopez, Jennifer Aniston, Harrisona Forda, a najbolji je s Adamom Sandlerom.

- Svakodnevno smo ručali zajedno, kućni smo prijatelji, a pozvao me i da glumim u jednom od njegovih filmova, ‘Mr. Deeds’. Nije to bila velika uloga, glumio sam chefa kuhinje, a u sceni kad on ulazi u kuću nas 15­-ak dali smo glas jeci koja odzvanja ogromnom kućom -­ kazao nam je Marjan, koji i za zvijezde kaže da su samo normalni ljudi.

- Ponašaju se obično, od krvi i mesa su, pa ti posao postane kao i svaki drugi. Drukčije je danas nego što je bilo prije, nisu uopće umišljeni. Ali kad postanu previše slavni, počnu se skrivati zbog paparazza. Tako to ide - ­kazao nam je Marjan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk