Obavijesti

News

Komentari 21

Rusi zaglavili u pulskoj zračnoj luci, navečer su ih izbacili van?

Rusi zaglavili u pulskoj zračnoj luci, navečer su ih izbacili van?
1

Agencija s kojom su došli je u međuvremenu bankrotirala pa nije platila zrakoplov koji ih je trebao vratiti u Rusiju. Navodno su imali i problema s plaćanjem smještaja

VIDEO

Stotinjak ruskih turista izbačeno je u subotu navečer iz pulske zračne luke nakon što po njih nije došao zrakoplov koji ih je trebao vratiti kući. Naime, agencija preko koje su stigli na odmor u međuvremenu je bankrotirala pa nije ni platila zrakoplov kojim su trebali otputovati. 

Prema pisanju ruskih portala, nakon što su gosti prošli kontrolu putovnica ustanovilo se da po njih nije došao avion. S obzirom da se bližila noć rečeno im je da moraju izaći s aerodroma, a nisu im ponuđeni ni hrana ni smještaj. 

Srećom, u Rusiji su se bankrotirana agencija i aviokompanija uspjeli dogovoriti pa je avion ipak stigao idući dan po njih

Srećom, na sastanku asocijacije ruskog turooperatora i avionske kompanije kojoj je turoperator ostao dužan dogovoreno je da se po Ruse ipak pošalje zrakoplov. 

Koordinator prometa pulske zračne luke, David Vitasović za Glas Istre je rekao da nije istina da su turisti izbačeni. Kako tvrdi, neki od njih prespavali su u jednom hotelu, dok su neki prespavali u glavnom holu zračne luke.

Osim problema s letom, tuiristi su imali problema i s plaćanjem smještaja jer im istarski hoteli nisu dopuštali da odu dok ne plate smještaj koji su oni već ranije platili agenciji. 

Iz riječke agencije koja je partner propale ruske agencije takođe negiraju da je bilo problema.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 21

VIDEO

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'
TUGA U KRIŽEVCIMA

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'

Dragutin i Tomislav Višak zabili su se Audijem u kamion u Italiji. Obitelj i prijatelji su shrvani. Istraga i dalje traje, a pogrebnici čekaju dozvole da ih prevezu u Hrvatsku