News

Komentari 31

Rusija? Ne, Prečko. Kaciga? Ma ne treba, idem do zida samo...

Rusija? Ne, Prečko. Kaciga? Ma ne treba, idem do zida samo...

SNIMKA S BALKONA Čovjek koji je izgledao kao da bi jednim dahom pokvario alkotest u zapadnom dijelu Zagreba pokušavao je upaliti skuter. Nažalost, uspio je. Ali nije daleko došao

Zagrebačko naselje Prečko, utorak ujutro. Temperatura je oko nule. Čovjek sjedi na ugašenom skuteru. Bori se s njim. Ljulja se k'o luster. Skuter pobjeđuje. Čovjek ga nježno spušta na zemlju i izgleda kao da će pasti, ali ne, ostao je na nogama. Zasad. Prolaznik sve gleda, prilazi mu i daje mu kacigu koja je bila metar, dva od skutera.

Kako je došla tamo, nitko ne zna. Težina kacige i sama pomisao da je mora staviti na glavu je previše. Pada sa skutera. Da je u ringu, sudac bi mu odbrojavao. Ali nije u ringu, a nije ni u Rusiji gdje ovakvih videa imate koliko hoćete. Znate one snimke u kojima ljudi piju votku kako bi se zagrijali? Što je ovaj čovjek iz Prečkog pio, nemamo pojma, možda počinje na v, ali voda sigurno nije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Čitateljica je sve snimala s balkona. Čovjek na skuteru ne odustaje. Sad mu je palo napamet upaliti ga i krenuti. Čitateljica ga na trenutak gubi iz kadra. Gdje je? Evo ga tamo, nije daleko stigao. Zabio se u zid. Kakva glupa ideja. Glupa i opasna, ali na sreću, stradao je samo zid i malo njegova glava. Ništa strašno, digao se i nije izgledao kao da je teže ozlijeđen. 

Najčitaniji članci