Obavijesti

News

Komentari 117

Ukrajinski ministar prozvao je Njemačku: Čega se Berlin boji? Putin vrbuje po dalekom istoku

Ukrajinski ministar prozvao je Njemačku: Čega se Berlin boji? Putin vrbuje po dalekom istoku

Rusi u povlačenju za sobom ostavljaju goleme količine streljiva, a vrh vojske odlučio je i da neće slati nove snage u Ukrajinu. Zelenski tvrdi da su oslobodili 6000 kvadratnih kilometara od početka rujnma

Najvažnije u 202. danu rata

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
22:13

Scholz rekao Putinu da povuče trupe iz Ukrajine

Prema priopćenju za javnost njemačke vlade, tijekom 90-minutnog telefonskog razgovora s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, njemački kancelar Olaf Scholz pozvao je Putina da postigne diplomatsko rješenje što je prije moguće temeljeno na prekidu vatre, potpunom povlačenju ruskih trupa i poštivanje teritorijalne cjelovitosti i suvereniteta Ukrajine.

Scholz je naglasio da daljnji koraci ruske aneksije "neće ostati bez odgovora i neće biti priznati ni pod kojim okolnostima".

22:05

Zelenski naredio: Osigurajte granicu s Rusijom u oslobođenim područjima

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski naredio je da se 'osigura zaštita' granice s Rusijom u oslobođenim područjima.

Prema Uredu predsjednika, predsjednik je dao takvu naredbu nakon oslobađanja više od 300 naselja tijekom nedavne protuofenzive. Operacija je u tijeku, stoji u priopćenju.

21:45

Gradonačelnik: Ruske snage se povlače iz okupiranog Melitopolja na Krim

Ivan Fedorov, gradonačelnik okupiranog grada Melitopolja u Zaporožskoj oblasti, napisao je na svom Telegramu da su kolone ruske vojne opreme otkrivene južnije u Chonharu, selu u Hersonskoj oblasti, koje se nalazi na ulazu u okupirani Krim.

 

19:43

Analitičar o ofenzivi Ukrajine: 'Hoće li doći do mobilizacije Rusa? Sve opcije su otvorene'

Prolazi 202. dan rata s novim vijestima o uspješnoj ukrajinskoj protuofenzivi. Strateški važni gradovi u Harkivskoj regiji su oslobođeni, ruska vojska se iz njih povukla, ostavljajući velike količine streljiva, a prema posljednjim informacijama, ukrajinska vojska ušla je u Vovčansk, grad u blizini granice s Rusijom.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE.

19:29

Najpoznatije ruske špijunke: Djevojke su vrijedno gradile odnos Rusije i SAD-a u krevetu

Samozatajni Expressov stručnjak za žene i obavještajne poslove analizirao je najpoznatije pripadnice ruske špijunske elite. U njihovim životima ništa nije bilo onako kako je izgledalo na prvi pogled.

 VIŠE PROČITAJTE OVDJE.

Komentari 117