Obavijesti

News

Komentari 346

Ukrajina: Ruski napad uništio je pistu u zračnoj luci u Odesi

Ukrajina: Ruski napad uništio je pistu u zračnoj luci u Odesi
6

Ruska invazija u Ukrajinu ušla je u 65. dan. Putin bi mogao najaviti masovnu oću mobilizaciju Rusa, a Zelenski tvrdi da je kod Kijeva proonađena još jedna masovna grobnica sa 900 tijela

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
22.47

Trenuci užasa: Angelinu Jolie odveli su na sigurno tijekom uzbune za napad u Lavovu.

>>> Više pročitajte OVDJE...

22.25

Vadym Boychenko, gradonačelnik Mariupolja, rekao je da su ruske snage ubile dvostruko više stanovnika tog grada u dva mjeseca rata nego nacisti u dvije godine okupacije. 

22.07

Johnsonova podrška Ukrajini

Britanski premijer Boris Johnson rekao je ukrajinskom predsjedniku Volodimiru Zelenskom da je više nego ikad posvećen jačanju Ukrajine.

21.50

'Danas smo pogodili 17 ukrajinskih vojnih objekata'

Rusko ministarstvo obrane priopćilo je da su ruske oružane snage danas pogodile 17 ukrajinskih vojnih objekata visokopreciznim projektilima, uništivši zapovjedno mjesto i skladište raketa i topništva, prenosi The Guardian. U tim je napadima ubijeno više od 200 ukrajinskih vojnika te su uništena 23 oklopna vozila, tvrdi ministarstvo obrane.

21.01

Ruski avion povrijedio švedski zračni prostor

Ruski špijunski avion je ušao u švedski zračni prostor. Švedska vojska je izvijestila da je do incidenta došlo u subotu navečer. Švedska vojska je zrakoplov promatrala i fotografirala. 

Komentari 346