Obavijesti

News

Komentari 223

Putin najavio kraj mobilizacije. Eksplozija u ruskom Belgorodu

Putin najavio kraj mobilizacije. Eksplozija u ruskom Belgorodu

Vlasti dviju ruskih pokrajina blizu ukrajinske granice su u četvrtak rekle da ih je Ukrajina granatirala, pri čemu su oštećene zgrade i ometena je opskrba električnom energijom

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
23.05

Ukrajina: Bjelorusija je Rusiji isporučila preko 60 tenkova

Bjeloruski Hajun je izvijestio da je tijekom prošlog tjedna Bjelorusija u Rusiju prevezla najmanje 67 tenkova T-72 i 28 vojnih kamiona Ural. 

22.40

Ukrajinska vojska broji 40.000 žena

Ukrajinske oružane snage broje čak 40.000 žena, koje iz dana u dan nastoje odbiti ruske napade, piše danas njemačka agencija dpa.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE.

22.04

Rusija: Ukrajinci granatirali Belgorod, pogodili su trafostanicu

Nakon ukrajinskog raketiranja, u ruskom gradu Belgorodu došlo je do požara na trafostanici, objavio je guverner regije Vjačeslav Gladko na Telegramu. 

24sata
24sata
24sata
20.45

Rusija: Popravit ćemo Krimski most do srpnja 2023.

Rusija da će popraviti Krimski most oštećen u eksploziji prošloga tjedna do srpnja 2023. godine, stoji u dokumentu na stranicama ruske vlade.

Navode i da je odabrana kompanija koja bi trebala izvršiti popravke na mostu koji povezuje Rusiju i Krim, poluotok koji je Rusija anektirala 2014. godine.

Krimski most, koji za Rusiju ima ne samo stratešku nego i simboličku vrijednost, prošle je subote pogodila eksplozija za koju Moskva tvrdi da je izazvana kamionom bombom.

Rusija je za eksploziju optužila Ukrajinu, tvrdeći da se radi o terorističkom činu.

20.12

Ispovijest ukrajinskog vojnika: 'Moj otac stao je na stranu neprijatelja, izdao je obitelj'

U ranim satima 24. veljače, kada su ruske rakete počele padati na Ukrajinu u najvećem napadu na neku europsku zemlju još od kraja Drugog svjetskog rata, Artur je, kao i milijuni drugih Ukrajinaca, pokušao kontaktirati svoju obitelj. I dok je većina njegovih sunarodnjaka strahovala za živote svojih roditelja, Artur je imao drugačiju poruku za svog oca Olega, pukovnika u proruskim separatističkim snagama na istoku zemlje.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE.

Komentari 223