Obavijesti

News

Komentari 39

Ruski kanibali: Nakon silovanja su je ubili, skuhali i - večerali

Ruski kanibali: Nakon silovanja su je ubili, skuhali i - večerali
1

Dva Rusa koja su silovala i ubila 31-godišnjakinju 2014. godine prije nekoliko su dana optuženi na 12 godina zatvora. Detalji njihovog zločina istinski su uznemirujući

VIDEO

Kirill Nemykin i Sergey Metlyayev iz Novokuznetska krivi su za ubojstvo 31-godišnje Nadezhde Avakumove. Takva je naime pravomoćna presuda suda pred kojim je tužiteljstvo dokazalo da je dvojac 'vrlo pijanu' Avakumovu pozvao u saunu gdje je došlo do seksa u troje ili, točnije rečeno - do silovanja. 

Naime, Nadezhda Akumova bila je toliko pijana da nije bila svjesna svijeta oko sebe i onoga što se u tim trenucima događalo, pa nije pružala nikakav otpor. Kada se pak otrijeznila, zaprijetila je muškarcima da će ih prijaviti policiji za silovanje. Oni su je zbog toga pretukli i na silu odveli  te zaključali u podrum kuće jednoga od njih

U početku su je planirali samo držati tamo, a onda je Avakumova počela vrištati i zapomagati za pomoć. U strahu da će ju čuti susjedi, Kirill Nemykin je u ruke uzeo nož, otvorio vrata podruma, Avakumovu primio za kosu i nož joj zabio u vrat

Za samo nekoliko sekundi, nesretna je žena bila mrtva. Dvojac je njeno tijelo potom isjekao sjekirom, prokuhao i poslužio prijateljima na zabavi koju su priredili još te večeri, piše britanski Mirror

- Nemykin i Metlyayev njeno su mrtvo tijelo izvukli na terasu, i počeli komadati tijelo sjekirom. Metlyayev joj je prvo odsjekao nogu nakon čega ju je uz smijeh pokazivao ostalim ljudima u kući, objasnila je asistentica državnog tužitelja Yana Prodchenko. 

- Žene koje su bile u kući bile su šokirane iako su bile vrlo pijane. Metlyayev je skuhao nogu i pritom se veselo smijao i meso nudio i ostalima, izjavila je Prodchenko. 

Nakon jezivog obroka muškarci su unakaženo tijelo žrtve stavili u vreće, bacili ih na odlagalište na kraju ulice i nastavili se zabavljati do ranih jutarnjih sati. 

Slučaj je na sud došao tek pune dvije godine nakon zločina i to nakon što je o svemu progovorila partnerica jednog od dvoje silovatelja. 

Oba su Rusa priznala krivnju, a osuđeni su na 12 godina zatvora i novčanu kaznu. Kirill Nemykin će tako majci žrtve 'z duševne boli' morati isplatiti oko 800 tisuća rublja što je oko 88 tisuća kuna. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.