Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ruskinja i Mađar u Sloveniju pokušali uvesti 21 migranta

Ruskinja je vozila osobni automobil, dok je Mađar upravljao kamionom u čijem tovarnom dijelu se nalazilo osam državljana Afganistana i 13 državljana Irana...

2 komentara

Međimurska je policija uhitila dvoje stranaca, koji su u srijedu predani policijskom nadzorniku, jer su u utorak oko 19,50 sati, na graničnom prijelazu Preseka u Sloveniju, pokušali ilegalno prevesti 21-jednog, također stranog državljana. 

Uhićena je 34-godišnja ruska državljanka i 23-godišnji mađarski državljanin koji su sudjelovali u ilegalnom prebacivanju migranata.

Stari Slatinik: Policijsko vozilo naletjelo na dijete UHVAĆENI KOD GRAČACA U kombi ugurali 35 migranata: Naplaćivali 7500 kuna po glavi

Ruskinja je vozila osobni automobil, dok je Mađar upravljao kamionom u čijem tovarnom dijelu se nalazilo osam državljana Afganistana i 13 državljana Irana. 

Migranti su prepraćeni u Policijsku upravu sisačko-moslavačku kako bi se započeo proces povratka, jer su u Hrvatsku iz susjedne zemlje ušli ilegalno.

UHVATILA IH POLICIJA Moldavac i Talijan kod Gračaca krijumčarili su 35 migranata

Dvoje uhićenih će tijekom dana saslušati nadležno Odvjetništvo koje će odlučiti hoće li tražiti od suca istrage Županijskog suda u Varaždinu određivanje istražnog zatvora. 
 

Možda vas zanima i ovo:
Message