Obavijesti

News

Komentari 285

Otac mladenke pijan ošamario suprugu pa ga privela policija

ŠOK U VINKOVCIMA Šef lokalne Hvidre Zoran Marunček (56) pijan je udario svoju suprugu (52). Mladenci su bili potreseni, ali vjenčanje se nastavilo

VIDEO

Predsjednik Udruge veterana 5. Gardijske brigade Sokolovi iz Vinkovaca i predsjednik Hvidre Vinkovci, Zoran Marunček (56), u subotu oko 15 sati završio je u pritvoru Policijske uprave vukovarsko-srijemske, kamo su ga odvezli na triježnjenje zbog obiteljskog nasilja.

Tog je dana obitelj Marunček slavila kćerinu udaju. U kući Marunčekovih okupljali su se gosti. Oko 15 sati, neslužbeno doznajemo, između Zorana i njegove supruge izbila je prvo svađa, a potom i fizički sukob. Kako navodi policija, koja je na događaj došla po pozivu treće osobe, Marunček je imao 1,7 promila alkohola u krvi i zbog toga što je pijan udario suprugu (52) odveli su ga u postaju.

- Uhićeni muškarac zadržan je u postaji do otrežnjenja, nakon čega će biti ispitan, a protiv njega će biti podnesena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za nasilje u obitelji - kratko su priopćili u policiji dodajući kako im nije poznato je li supruga Marunček zatražila liječničku pomoć nakon što ju je muž udario.

Supružnici Marunček, kako neslužbeno doznajemo, već godinama ne žive zajedno i gospođa Marunček tog je dana samo došla kćeri na vjenčanje.

- Šokirani smo događajem jer Zoran apsolutno nikad nije ni agresivan ni nasilan. Totalno je suprotno. Znamo da ima neriješene odnose sa ženom, ali to je između njih. On nikad ni ne pije. Vjerojatno si je kod kćeri na svadbi dao malo oduška, pa ga je previše uzelo. Uglavnom, strašno je što je zbog gluposti kći ostala bez očeve pratnje do oltara na svom vjenčanju i što joj otac na kraju uopće nije bio na svečanoj večeri nego iza rešetaka u policiji - kažu Marunčekovi suborci.

Svi su svatovi bili ogorčeni jer je Zoran, kažu, dobar otac.

U vinkovačkoj bolnici kažu kako tijekom proteklog vikenda nisu imali niti jednu intervenciju prema žrtvi obiteljskog nasilja niti je takvu pomoć potražio itko u bolnici. Nakon što proanaliziraju prijavu policije u Općinskom državnom odvjetništvu, odlučit će hoće li protiv Marunčeka pokrenuti kazneni progon ili će biti predan sucu za prekršaje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 285
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a