Obavijesti

News

Komentari 35

"S tatom znam i po nekoliko dana slagati Lego kockice"

"S tatom znam i po nekoliko dana slagati Lego kockice"
1

BLIC INTERVJU: Da su prometni znakovi, ali i štokovi viši moja glava bi bila zahvalna, kaže zastupnik visok 210 cm koji nam je otkrio gdje kupuje odjeću i koliki mu je krevet

VIDEO

Jesu li se nakon burnih mjeseci smirile strasti u SDP-u?

SDP je demokratska stranka, možda i predemokratska. Kad se oko nečeg prepiremo, o tome javnost sve zna. U SDP-u je problema bilo, problema ima, a toplo se nadam da će predsjednik SDP-a shvatiti koji su ti problemi i početi ih rješavati sad kad je dobio potporu glavnog odbora i predsjedništva.

Kriza oko Agrokora trese zemlju. Zašto idete u opoziv Vlade, kad vjerojatno nećete imati dovoljno ruku za izglasavanje nepovjerenja?

Pokretanje opoziva ministra ili Vlade u cjelini je jedna od rijetkih tema o kojima vladajući ne mogu izbjeći raspravu. To nam je možda jedini način da prisilimo vladajuće da dođu u Sabor i odgovore na pitanja koja traži cijela Hrvatska.

Visoki ste 210 cm. Što vam je zbog visine najveći problem?

Visina je super kad igraš košarku ili kad si na koncertu. Kad treba kupiti traperice ili košulje, dolaze ozbiljni problemi. Volio bih da se malo promijene standardi, da se podignu prometni znakovi i štokovi. Moja glava bi im bila itekako zahvalna. 


Gdje kupujete odjeću i obuću?

Ima specijalizirani dućan u Zagrebu u kojemu me već znaju. Nisam baš čovjek od šopinga. Od dva do tri puta godišnje otiđem tamo i kupujem sve - od cipela do sakoa.


Koliki vam je krevet kod kuće?

Krevet nije problem sve dok nema donju dasku. Naviknuo sam se već da mi noge vise izvan kreveta. Krevet kod kuće mi je dovoljno velik, ali su mi svi drugi, posebno kad idem na putovanja, mali.

Što vam najviše ide na živce i što vas izbaci iz takta?

Teško mi je reći što mi baš ide na živce. Dosta sam smiren. Ipak, neki moji kolege s desne strane sabornice u samo nekoliko trenutaka znaju me izbaciti iz takta, poput Glasnovića, Culeja ili Hasanbegovića, i to zbog, najblaže rečeno, osebujnih stavova.

Od čega najviše strahujete?

Privatno i politički najveći strah mi je da se Hrvatska ponovno vrati u 19. ili 18. stoljeće, a čini se da smo na dobrom putu u tom smjeru.
Na koji način se opuštate?
Volim čitati i jako volim filmove. Najčešća stanica su mi kina te se trudim, kad dođe neki novi i zanimljiv film, pogledati ga na velikom platnu, a ne čekati da dođe na televiziju.

Sport ili piće s prijateljima?

Bio bih najsretniji da mogu odgovoriti sport, ali moji frendovi, koji me već nekoliko utoraka čekaju da se pojavim na terenu i zaigram košarku s njima, znali bi da lažem, tako da ću uskratiti odgovor na ovo pitanje.

Neostvarena životna želja?

Nemam nekih želja koje su ostale neostvarene, ali volio bih otići na dugo putovanje egzotičnim krajevima i mobitel slučajno ostaviti u Hrvatskoj.

Prvi izbor - junk food ili domaće jelo?

Nažalost, junk food jer ga je najlakše nabaviti, a to se po mojoj fizionomiji dosta vidi. Domaća jela su svakako prioritet. Obožavam blitvu, špinat i grašak te kad god je to na meniju, gotov sam. Apsolutni pobjednik su mi pohane tikvice.

Na koji gušt ste u životu potrošili najviše novca?

Kad bih išao zbrajati, to su knjige i Lego kockice, ali iznos mi je teško reći. Možda me je malo i sram.

Kolekcionar ste Lego kockica?

Nisam samo ja, nego i otac. Mama mi je jednom prilikom zabranila da mu kupujem Lego kockice jer se igra s njima jednom ili dvaput, a onda skupljaju prašinu. No nije to baš tako. Znamo ih mi zajedno slagati po nekoliko dana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Tuga u Makarskoj nakon smrti susjede Milke (73): 'Brinula se o sinu, tko će sada njemu pomoći'
UHITILI MUŠKARCA (40)

Tuga u Makarskoj nakon smrti susjede Milke (73): 'Brinula se o sinu, tko će sada njemu pomoći'

Muškarca (40) priveli su zbog izazivanja smrti iz nehaja. On je verbalno napao Milku B. (73) ispred zgrade, a potom ju i odgurnuo. Žena je potom preminula nakon što joj je pozlilo

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci
OPSADNO STANJE

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci

Muškarac se prvo autom zabio u jednu kuću, zatim je počeo napadati ljude koji su čekali metro na stanici na sjeveroistoku Londona. Policija je objavila da je više ozlijeđenih, a napadača su uhitili
VIDEO Radić: 'DP ne može biti u većini gdje je SDSS i Možemo!. Ne bojimo se novih izbora'
TKO JE BLIŽI VEĆINI?

VIDEO Radić: 'DP ne može biti u većini gdje je SDSS i Možemo!. Ne bojimo se novih izbora'

Peđa Grbin je rekao kako je na Domovinskom pokretu odluka što i kako dalje, a da je na stolu i opcija ponavljanja izbora