Obavijesti

News

Komentari 162

Pijani sin šefa splitske policije razbio tatin službeni automobil

Pijani sin šefa splitske policije razbio tatin službeni automobil
2

Kako smo doznali od načelnika PU, Slobodana Marendića, njegov sin, koji još nema punih 19 godina, išao se naći s djevojkom, a kako mu nije bio dostupan obiteljski auto, uzeo je ključeve od očevog službenog Forda

VIDEO

Noćas, oko 3.09 sati u ulici Katalinićev prilaz 3 u Splitu, osobni automobil marke Ford fokus splitskih registracijskih oznaka naletio je na ogradu mosta.

Vozač je bio pod utjecajem alkohola. Imao je 1,70 promila alkohola u krvi.

Automobil je u vlasništvu Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, a koristi ga načelnik Policijske uprave splitsko-dalmatinske. Vozač (19) je njegov sin te je, prema prvim informacijama, uzeo automobil na korištenje bez njegova znanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pijani sin šefa splitske policije razbio tatin službeni automobil Više na http://bit.ly/2EzRDJh Reporter: Mateo Ivić

Objavljuje 24sata u Utorak, 16. listopada 2018.

Kako smo doznali od načelnika PU, Slobodana Marendića, njegov sin, koji još nema punih 19 godina, inače radi kao konobar, a tu večer ga je kući doveo kolega oko 1 poslije ponoći. No potom ga je nazvala djevojka pa je morao hitno izaći, a kako mu nije bio dostupan obiteljski Renault, očito je uzeo ključeve od službenog Forda i otišao se naći s njom. 

Marendić kaže da je kao roditelj utučen, ali kao policijski službenik smatra da je napravio sve što je morao. Službenu prijavu je proslijedio, kaže nam, a roditeljska kazna mu tek slijedi kad stigne kući.

Glavni ravnatelj policije uputio je stručni tim Ravnateljstva policije u Policijsku upravu splitsko-dalmatinsku, a  kako bi se utvrdile sve okolnosti slučaja i posljedično poduzele zakonom sve predviđene mjere. 

U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih već je nastala samo materijalna šteta.

- Riječ je o jednom nepromišljenom potezu moga sina koji nas je doveo u ovu sitauciju. U momentu saznanja što je sin napravio, izvijestio sam odmah policiju i zatražio od kolega da se odradi procedura kakva se inače radi u slučaju prometnih nesreća. Kao otac, iza toga sam nazvao ljude i zamolio ih da me odvezu do mjesta nesreće. Kad je završio očevid odvezao sam sina kući - kazao je Marendić u izjavi za medije.

- Ponavlja, bio je to jedan nepromišljen potez sina koji je uzeo moje službeno vozilo, pogriješio je. Ja mu nisam dozvolio da ode s tim autom,  ključevi su bili na stolu - kazao je Marendić.

Dodao je da se sin javio kad je došao kući s pola, a da je on nastavio spavati.

- Ostavka? Čujte,  ja sam napravio sve što sam trebao napraviti kao policajac. Sinu je krivo jednako kao i meni. Išao se naći s djevojkom - kazao je Marendić koji nije htio reći kolika je šteta na autu.

- Ne mogu kalkulirati, sve je odrađeno prema proceduri i procedura ide dalje. Ponavljam, javio sam svima odmah sve, bez ikakvih zatezanja i odgađanja - kazao je Marendić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 162
VIDEO

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso, parkirali u hangare vojarne. Kreće svečani program
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso, parkirali u hangare vojarne. Kreće svečani program

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa