Obavijesti

News

Komentari 126

Upucani muškarac je stabilno. Policija objavila sliku bjegunca i upozorila: 'Ne približavajte se'

Upucani muškarac je stabilno. Policija objavila sliku bjegunca i upozorila: 'Ne približavajte se'

Kako doznajemo, muškarci su se posvađali. Čulo se nekoliko pucnjeva. Muškarac s motora pucao je u muškarca koji je sjedio u autu sa spuštenim prozorom. Napadač je pobjegao, policija ga lovi

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
22.09

Psihijatar o zločinu u Trogiru: 'To je slika našeg društva'

Psihijatar Ante Bagarić za Dnevnik Nove TV komentirao je što iščitava iz pokušaja ubojstva u Trogiru koji se dogodio danas.

- Mogla bi biti čista psihijatrijska priča, određene psihijatrijske teške bolesti kao što je paranoidna shizofrenija, deluzijski poremećaj, paranoidni poremećaj ličnosti, idu sa tim napadima, projekcijama, paranoidnostima, napadima na bliske osobe, ali to je rijetko. Te bolesti su rijetke i takva ponašanja su rijetka - rekao je psihijatar.

Puno češće se radi o čistim nasilnicima u društvu koji iskorištavaju slabosti društva.

- On je sedam puta kazneno prijavljen za nasilje u obitelji. Možda i 77 puta je počinio nešto, a slabost je društva da nije pomoglo i njemu nakon prvog obiteljskog nasilja. Da mu je društvo pokazalo - to se ne može raditi, danas ne bi imali teško ranjenog mladog čovjeka, ne bi imali ovu zabrinutu situaciju gdje bi netko od mladih policajaca također mogao stradati. Dakle čini se vjerojatnije, ne znamo ništa, da je ona više slika društva nego psihička bolest - komentirao je.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

16.35

Ozlijeđeni muškarac je stabilno

Muškarac (32) koji je u četvrtak iza podneva u Trogiru teško ozlijeđen hicima u glavu smješten je na Jedinicu intenzivnog liječenja KBC-a Split, stabilno je, no ozljede su mu teške, doznaje se u splitskoj bolnici.

Voditelj dežurne kirurške službe KBC- a Split Joško Juričić novinarima je rekao da su u 12,30 sati primili osobu s prostrijelnim ozljedama. Na Hitnom kirurškom prijemu su obavili dijagnostičke i početne terapijske mjere tako da je bolesnik primljen na daljnje liječenje u Jedinicu intenzivnog liječenja.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

16.22

Policija traga za napadačem

24sata
24sata
24sata
24sata
16.21

Policija provodi očevid na mjestu zločina

24sata
24sata
24sata
15.21

POGLEDAJTE VIDEO

Komentari 126