News

Komentari 34

Sarnavka: Hloverka je radila na HRT-u, a zvala me na NovuTV

Sarnavka: Hloverka je radila na HRT-u, a zvala me na NovuTV

Novak Srzić je u srijedu na suđenju u slučaju Core media rekla kako nije sudjelovala na osmišljavanju emisije 'U sridu' jer je 'u to vrijeme radila emisiju 'Otvoreno'

Predsjednica udruge B.a.b.e. Sanja Sarnavka rekla je kako je bila pozvana u jednu od emisija "U sridu", kada se ona tek počela emitirati. Kaže kako je telefonski poziv stigao od Hloverke Novak Srzić, koja je tada radila na HRT-u. 

- Kada sam je začuđeno upitala kakve veze ona ima s Novom TV rekla mi je da pomaže na prijateljskoj bazi - rekla je Sarnavka. Novak Srzić je u srijedu na suđenju u slučaju Core media rekla kako nije sudjelovala na osmišljavanju i kreiranju emisije 'U sridu' jer je 'u to vrijeme četiri dana u tjednu radila emisiju 'Otvoreno' zbog koje je cijeli dan bila na HTV-u, 'a ni fizički nije mogla biti nigdje drugdje'.

Tportal javlja kako je na njeno svjedočenje zamjenica ravnatelja Uskoka stavila prigovor jer ga smatra naučenim. Podsjetimo, Šelebaj je u svom svjedočenju rekao da je Hloverka za sudjelovanje na kolegijima na kojima su se dogovarale emisije dobivala po 1.000 eura.

Najčitaniji članci