Obavijesti

News

Komentari 306

Precjednica poručila: Selim se konačno i to u dom na Savi

Precjednica poručila: Selim se konačno i to u dom na Savi
20

Program je otvorio poznati komičar Ivan Šarić, a skupu su dali podršku News Bar, Sprdex, Nik Titanik, Ja Zmaj, Siniša Mareković, Di su pare?, Ćaća se vrača, Precjednica i komičar Peđa Bajović

VIDEO

>>> Posljednja informacija

21.52 - Ivan Šarić na kraju skupa je od okupljenih zatražio aplauz te ponovno podravio sa 'Za satiru', a publika je odgovorila 'spremni'. 

21.35 - Video porukom javili su se i podršku izrazili Sejo Sexton iz Zabranjenog pušenja i Top lista nadrealista. Uslijedio je nastup grupe Elemental. Na kraju nastupa poručili su 'smrt fašizmu, sloboda narodu'. 

21.08 - Na pozornicu su se popeli Siniša Mareković, Ja Zmaj, News Bar i Precjednica. Na stepenicama paviljona u Zrinjevcu fotografirali su se u stilu vlade koja preuzima mandat. 

20.48 - Ivan Šarić pozdravio je okupljene tri puta uzvikom 'Za satiru', a oni su u glas odgovorili 'Spremni'. Uslijedio je koncert grupe High5. 

20.28 - Putem video zida podršku ukinutom Montiranom procesu dao je osječki reper Stjepko Galović Kandžija.

20.16 - Pred okupljene se popela 'Kolinda Grabar Kitarović', odnosno komičarka Marijana Perinić Precjednica. Pozdravila je okupljene i pozvala na svečano obilježavanje 1. aprila.

- Hvala svima što imam 300.000 prijatelja na Facebooku i 300.000 nezaposlenih - poručila je. 

- Konačno selim u dom za koji sam spremna. U dom na Savi se selim. Večeras nema mjesta žaljenju. Ima mjesta smijanju. Štoviše Zrinjevac bi trebalo blagosloviti! Neka naše vrijednosti opstaju, a to su vrijednosti puno smijeha, kruha i igara. Idemo piti zajedno, hvala vam puno - rekla je Precjednica i zaradila veliki pljesak. 

20.11 - Na pozornici su imitatori koji glume premijera Tihomira Oreškovića i prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka.

18.00 - Na zagrebačkom Zrinjevcu se u petak oko 18 sati okupilo se oko 1000  na skupu 'Za satiru spremni'. Okupili su se zbog inicijative koja je najavljena kao odgovor povodom sustavnih napada na slobodu izražavanja u javnom prostoru i pokušaja javne stigmatizacije satire kao takve što je kulminiralo cenzurom Montiranog Procesa na HTV-u. Inicijativu čine organizacije civilnog društva udružene Inicijativu čine organizacije civilnog društva udružene u Platformu 112, udruga Domino i Hrvatsko novinarsko društvo te hrvatski satiričari.

Program je otvorio poznati komičar Ivan Šarić, a skupu su dali podršku News Bar, Sprdex, Nik Titanik, Ja Zmaj, Siniša Mareković, Di su pare?, Ćaća se vrača, Precjednica i komičar Peđa Bajović.

- Mi tu nismo ni lijevo ni desno. Ovo smo organizirali mi kojima je pun k... svega. Ne želimo ni o četnicima ni o ustašama, dosta nam je. Njemačka ima proizvodnju automobila, a mi imamo Rimca s jednim autom. Predsjednica nam j..... studira. Što će ti j..... diploma, predsjednica si - kazao je voditelj programa Ivan Šarić.

Pokretanje videa...

01:38

Podršku satiričarima dali su i Peđa Grbin, Gordan Maras, Bojan Glavašević, Danijela Trbović, Vili Matula,  kao i HRT-ove novinarke Elizabeta Gojan, Mirna Zidarić i mnogi drugi.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 306
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca