Obavijesti

News

Komentari 18

Saznajte koje aplikacije morate imati na svom telefonu

Saznajte koje aplikacije morate imati na svom telefonu

Donosimo vam pregled najzabavnijih i najkorisnijih aplikacija na tržištu. Od ozbiljnih aplikacija preko društvenih mreža do igranja igrica, saznajte koje će vam aplikacije olakšati i uljepšati život

Razvoj mobilnih tehnologija omogućio nam je da naše uređaje ne koristimo samo za osnovne funkcije poput poziva i poruka, nego da oni budu naš osobni asistent, prozor u svijet i centar za zabavu. Od hrpe mogućnosti često zaboravljamo koliko opcija uopće imamo, a mi smo tu da vam preporučimo pet besplatnih aplikacija različitih vrsta koje će vam olakšati život, ili barem učiniti vožnju do škole, fakulteta ili posla zabavnijom.

OfficeLens

OfficeLens je odlična aplikacija za sve školarce, studente i poslovne ljude. On je nešto poput džepnog skenera koji omogućava jednostavno pretvaranje slika u PDF ili Word dokumente i spremanje tih dokumenata na uređaj, u OneNote ili na OneDrive. Možete ga koristiti za slikanje bilježaka, a najzanimljivijom se čini opcija slikanja prezentacije ili školske ploče i pretvaranja te slike u dokument koji možete uređivati. Hvala tehnologiji, nema više prepisivanja ručno!

Popcorn

Popcorn je popularna aplikacija za gledanje filmova i serija s ogromnim izborom sadržaja. Prednost Popcorna je to što u njihovu tražilicu dosta brzo dolaze nove serije i filmovi, tako da korisnici ove aplikacije neće morati dugo čekati dolazak nove epizode njihove omiljene serije. Sadržaj se može skinuti na uređaj ili jednostavno pogledati preko interneta, tako da ne škodi imati dobar paket mobilnog interneta za ugodno korištenje aplikacije. Popcorn je dostupan i za iPhone i za Android uređaje, a mana mu je to što se preko App ili Play Storea može skinuti samo dio aplikacije u kojoj je poveznica za skidanje prave aplikacije, tako da će te se za gledanje besplatnih filmova i serija ipak morati malo potruditi.

via GIPHY

Snapchat

Okej, sigurni smo da svi znate za Snapchat. Bilo je poprilično teško izbjeći strku oko jedne od najbrže rastućih aplikacija u zadnjih nekoliko godina. Za one koji su ipak uspjeli, ukratko, Snapchat je aplikacija za dijeljenje fotografija i videa koji nestanu 24 sata nakon objavljivanja. Snapchat je došao do velike popularnosti baš zbog tog nestajanja sadržaja, pa je tako tek prije nekoliko mjeseci uvedena opcija u kojoj se poruke ne brišu automatski 10 sekundi nakon otvaranja. Mana Snapchata je to što nije baš intuitivan i zahtijeva vrijeme prilagodbe, no sigurni smo da kad se naviknete nećete požaliti.

via GIPHY

InShot

S preko 50 milijuna skidanja, InShot jedna je od najpopularnijih aplikacija za uređivanje fotografija dostupnih za Apple i Android uređaje. InShot od drugih izdvaja mogućnost uređivanja videa, a s prosječnom ocjenom od 4.6 na Play Storeu očito je kako se radi o kvalitetnom alatu. Ima i opciju za uređivanje videa za Instagram, te dodavanje glazbe u video i sinkronizaciju zvuka i slike. InShot će vaš uređaj pretvoriti u studio za montažu, a zbog jednostavnosti korištenja osjećat će te se kao profesionalac.

Jetpack Joyride

Jetpack Joyride jedna je od najlegendarnijih igrica u eri pametnih telefona. Stara je već nekoliko godina, tako da je moguće kako ste već zaboravili koliko je zabavno gubiti sate leteći kroz svemir, skupljajući novčiće i izbjegavajući projektile. S godinama Jetpack Joyride napredovao je, no nije s vremenom izgubio svoju osnovnu funkciju i najveću kvalitetu - zabavu!

via GIPHY

Za korištenje punog potencijala vašeg pametnog telefona potreban vam je internet, a Tele2 vam donosi najbolju kombinaciju - Slagalicu. Uz pomoć Slagalice možete složiti paket interneta, poruka i poziva kakav odgovara vašim potrebama, a svi koji pošalju riječ SIKRTGIGA na 13884 dobit će dodatni 1GB prometa mjesečno uz svoju Slagalicu u periodu od 3 mjeseca. Uz to, svi koji pošalju SIKRTGIGA dobit će iznenađenje od TheSikrta svaki četvrtak od 7.9. do 5.10.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 18
VIDEO

Udruga Sjena upozorila: 'Novi Zakon o socijalnoj skrbi diskriminira njegovatelje'
TRAŽE IZMJENU SPORNE TOČKE

Udruga Sjena upozorila: 'Novi Zakon o socijalnoj skrbi diskriminira njegovatelje'

Smatraju da su točkom 8. navedenog zakona Roditelji njegovatelji i Njegovatelji ponovno i namjerno izmanipulirani, te da nisu zaslužili ovakav diskriminatoran i ponižavajući tretman

Sanader: Možemo ponižava SDP, a oni na to kukavički šute
SAMOSTALNO NA IZBORE

Sanader: Možemo ponižava SDP, a oni na to kukavički šute

Ustvrdio je i da je predsjednik SDP-a Peđa Grbin, zbog potencijalne koalicije, čak odustao od kandidature za premijera te je "bio spreman predati to mjesto Sandri Benčić"
Povjerenstvo za sukob interesa kaznilo Plenkovića s 3.000 kn, može platiti kaznu u 3 rate
NESRAZMJER U IMOVINSKOJ KARTICI

Povjerenstvo za sukob interesa kaznilo Plenkovića s 3.000 kn, može platiti kaznu u 3 rate

U razdoblju od 2016. do 2018. godine prijavio je veća primanja za suprugu od stvarnih. Tako je navedeno da joj je godišnja plaća 121.385 kuna, a tijekom 2016., 2017. i 2018. je u zbilji primila dvostruko manje