News

Komentari 16

'Šef gradskog HDZ-a je rekao da sa smećem ne želi imati posla'

'Šef gradskog HDZ-a je rekao da sa smećem ne želi imati posla'

redsjednik oroslavskog HDZ-a nam je poručio: ‘Sa smećem ne želim imati posla…’. Sa SDP-om je odrađen prvi krug razgovora i vjerujemo kako će vijeće biti konstituirano u roku, napisao je Šimunić na Facebooku

Viktor Šimunić sutra i službeno postaje gradonačelnik Oroslavja. Na svom Facebooku objavio je status u kojem je napisao da mu je šef gradskog HDZ-a Stanko Čičko poručio da "sa smećem ne želi imati posla". 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Objavu prenosimo u cijelosti: 

Evo nekoliko riječi nakon sedam dana. Sutra ujutro u 9 je službeno preuzimanje upravljanja gradom.

Moja sad već bivša firma Hrvatski telekom odbila mi je zamrznuti radni odnos i prisilila me je na sporazumni otkaz ugovora o radu. Sutra nam dolazi delegacija HNS-a vezano za licenciranje NK Oroslavje. Prijeti nam oduzimanje licence zbog višegodišnjeg zanemarivanja prostorija i svlačionica kluba.

Ujedno vas obavještavam kako smo kontaktirali predstavnike svih stranka zastupljenih u gradskom vijeću. Predsjednik oroslavskog HDZ-a nam je poručio: ‘Sa smećem ne želim imati posla…’. Sa SDP-om je odrađen prvi krug razgovora i vjerujemo kako će vijeće biti konstituirano u roku. Predstavnik HNS-a sastat će se s nama nakon završenih razgovora sa SDP-om.

Toliko za sad, o svemu bumo vas izvještavali pravovremeno kako smo i najavili. 

Najčitaniji članci