Obavijesti

News

Komentari 123

Auto se okrenuo na krov i pao na tlo, a onda otklizao u rijeku

Auto se okrenuo na krov i pao na tlo, a onda otklizao u rijeku
16

Policija je dovršila očevid nesreće u kojoj je poginula petoročlana obitelj. Auto je zbog brzine probio ogradu, okrenuo se na krov i pao na tlo obale, a onda u rijeku

VIDEO

Nakon strašne prometne nesreće sinoć u Kninu, gdje je peteročlana obitelj smrtno stradala sletjevši automobilom u rijeku Krku, donosimo reakcije građana. Zapovjednik Javne vatrogasne postaje Knin Mladen Jelić rekao je da je osobno poznavao obitelj i da je išao u školu s majkom vozača.

Pokretanje videa...

24sata 00:31

- Naš je posao težak, ali me nikada ništa nije ovako potreslo. Začuo se jak udarac i naši djelatnici koji se nalaze samo dvjestotinjak metara od mosta su odmah pohitali jer su pretpostavili da je netko udario u ogradu na mostu. Prvi je izašao čovjek koji je prao automobil u obližnjoj praonici koji se zove Marijan Ilić i on je skočio u rijeku, a potom naši djelatnici Mladen Batić i Zoran Bračić koji su pokušali pomoći i izvukli su dva tijela. Ne mogu sa sigurnošću reći kako su stradali, ali sada kada smo izvukli auto, mogu pretpostaviti da je vozilo udarilo u nešto tvrdo, možda u rub obale i da je moguće da su stradali tako. Kada smo mi došli, vozilo se počelo potapati okrenuto naopako i za pretpostaviti je da je uzrok smrti i utapanje. Također, treba reći da je Krka strašno hladna možda par stupnjeva iznad nule. Ono što je sigurno je da je ovo tragedija kakvu Knin ne pamti - rekao je Mladen Jelić.

Na mjestu tragedije u kojoj su poginuli muškarac, njegova supruga i majka te trogodišnja curica i beba, sinoć su se okupili građani te su se pomolili i zapalili svijeće za obitelj. U Kninu će u ponedjeljak biti dan žalosti.

Automobil je krovom pao na obalu i otklizao u rijeku

Šibenska policija završila je očevid tragedije u Kninu.

-  U Drniškoj ulici na ulazu u Knin smrtno su stradali 35-godišnjak, 35-godišnjakinja, dvoje djece i 60-godišnjakinja. Utvrđeno je da je vozilo Toyota Avensis , šibenskih registracijskih oznaka, zbog neprilagođene brzine kretanja osobinama i stanju ceste desnim kotačem udarilo u uzdignuti nogostup na mostu . Potom je u zanošenju automobil udario u metalnu ogradu koju je probio i krovom pao na zemljanu površinu obale rijeke . Uslijed mekog terena vozilo se s putnicima otklizalo u rijeku. Tijela stradalih su prevezena u Opću bolnicu Knin, radi obdukcije, a vozilo je prevezeno u krug Policijske uprave, gdje će se izvršiti vještačenje - istaknula je Marica Kosor glasnogovornica PU šibensko-Kninske.

Dusko Jaramaz/PIXSELL

Radnici popravljaju zaštitnu ogradu

U nedjelju je počeo popravak zaštitne ograde na Atlagić a mostu iznad rijeke Krke gdje je sinoć poginula petoročlana obitelj.

Dusko Jaramaz/PIXSELL

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 123
VIDEO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario
POKUŠALI JE REANIMIRATI

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario

Oko 10.20 sati dobili su dojavu starije žene koja je rekla da ju je muškarac odgurnuo na ulici, nakon čega je pala, a njenog psa je udario nogom. Ubrzo joj je pozlilo te je preminula nakon reanimacije
Nova opcija za Plenkovića: S Vučemilović, Zurovcem i DP-om ima većinu bez SDSS-a i manjina
JE LI SLOŽIO KRIŽALJKU?

Nova opcija za Plenkovića: S Vučemilović, Zurovcem i DP-om ima većinu bez SDSS-a i manjina

Kako saznajemo, Vesna Vučemilović je i prije odluke predsjedništva Suverenista da ne idu s HDZ-om, dala potporu koaliciji HDZ-a i DP-a. Zurovec također ima drugačiji stav od svoje stranke i nije protiv HDZ-a.