Obavijesti

News

Komentari 1

Šefa malonogometnog kluba kod Zadra uhitili zbog dilanja, u kući našli 400.000 kn i baklje

Šefa malonogometnog kluba kod Zadra uhitili zbog dilanja,  u kući našli 400.000 kn i baklje

Osumnjičeni za dilanje kokaina je, ujedno i Predsjednik malonogometnog kluba koji igra u drugoj hrvatskoj ligi. Na zadnjim utakmicama predsjednika, koji je inače vrlo aktivan u vođenju kluba, nije bilo

VIDEO

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanja nad 39-godišnjakom zbog kaznenih djela iz domene kaznenih djela protiv zdravlja ljudi, objavila je zadarska policija ne navodeći točno mjesto, no, neslužbeno se radi se o Pakoštanima, četrdesetak kilometara udaljenim od Zadra.

39 godišnjaka se sumnjiči  da je od kolovoza do listopada ove godine na širem biogradskom području u najmanje 44 navrata izvršio preprodaju droge kokain u pojedinačnim količinama od 1 do 5 grama prema krajnjim kupcima. Nadalje ga se sumnjiči da je u odnosu na druge dvije osobe počinio kazneno djelo Omogućavanje trošenja droga.

Zanimljivo je to osumnjičeni za dilanje kokaina, ujedno i Predsjednik lokalnog malonogometnog kluba koji igra u drugoj hrvatskoj ligi. Na zadnjim utakmicama predsjednika, koji je inače vrlo aktivan u vođenju kluba, nije bilo.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, u utorak je na širem biogradskom području, provedena pretraga doma kojeg osumnjičenik koristi, kojom prilikom je pronađeno i oduzeto oko 14,4 grama marihuane, kao i novac za koji se sumnja da potječe od preprodaje droge, I to kažu svjedoci da je u pretresu pronađeno čak 400 tisuća kuna za koje se nije imago dokaz o podrijetlu. Naime, osumnjičenik ima tek sezonski obrt za iznajmljivanje trampolina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Također, u pretresu je pronađeno i 30 komada baklji – bengalki iz kategorije P1, čije posjedovanje nije dozvoljeno za osobne potrebe, a cijele Pakoštane davno nije vidjelo takvu raciju.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv osumnjičenika podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru zbog kaznenih djela Neovlaštenu proizvodnja i promet drogama  i Omogućavanje trošenja droga te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Isto tako, zbog neovlaštenog posjedovanja pirotehničkih sredstava, nadležnom sudu je podnesen Optužni prijedlog temeljem odredbi  Zakona o eksplozivnim tvarima te proizvodnji i prometu oružja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1