Obavijesti

News

Komentari 68

Seks sa strancima u Zagrebu: Nudili im plaću od 5000 kuna...

Seks sa strancima u Zagrebu: Nudili im plaću od 5000 kuna...
1

Krim policija razbila je lanac prostitucije u Zagrebu kojeg su vodili 40-godišnjak i 26-godišnjakinja. Podvodili su 11 žena koje su usluge masaže i seksa naplaćivale od 200 do 600 kuna

VIDEO

Muškarac (40) i njegova pomoćnica (26) završili su u istražnom zatvoru Remetinec nakon što je policija razbila njihov organizirani lanac prostitucije u Zagrebu.

Prema prvim informacijama sumnjaju da su od 20. studenoga 2017. do 3. svibnja 2018., vrbovali 11 mlađih žena iz cijele Hrvatske i poticali ih da 'prodaju svoje tijelo'.

Obećali su im plaću od 5000 kuna, a kako bi mogle nesmetano raditi, unajmili su tri stana na području grada na različitim adresama. Žene su dogovarale s muškarcima usluge koje su koštale od 200 do 600 kuna.

Svodnicima zaradile oko 360.000 kuna

Prema podacima policije, posao su odradile najmanje 300 puta i svojim svodnicima zaradili oko 360.000 kuna.

Nakon što je muškarac pridobio povjerenje žena i uvjerio ih da postanu prostitutke, počeo je oglašavati njihove usluge. Isto je radila i 26-godišnjakinja koja je organizirala i sve dogovarala s klijentima.

Nudili razne vrste masaža i seksualnih usluga

Zasad su pronašli oglase koje su objavljivali preko tiskanih ili internetskih medija u kojima su nudili razne vrste masaža i seksualnih usluga. Naravno, kreirali su lažne profile na internetskim oglasnicima kako bi im teže ušli u trag.

Temeljem naloga suda pretraženi su domovi i vozila osumnjičenih te su oduzeli devet mobitela, osam  telefonskih kartica raznih teleoperatera, dva prijenosna računala i veliku količinu razne papirne korespondencije.

Kako je navelo Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu, sumnjaju da je par zapravo sve počeo još tijekom 2015. te da su nesmetano radili do prošlog četvrtka.

 

VIDI OVO: 5 najgorih stvari koje ti se mogu dogoditi za vrijeme seksa!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca