Obavijesti

News

Komentari 57

Seks skandal i orgije u zatvoru: Silovala je zatvorenika, druga ostala trudna: 'Bila sam ranjiva'

Seks skandal i orgije u zatvoru: Silovala je zatvorenika, druga ostala trudna: 'Bila sam ranjiva'
2

PORAST SLUČAJA U AMERICI Prišao mi je na pogrešan dan, mislim, ne znam što hoćete da vam kažem, branila se čuvarica koja je dala otkaz nakon što se saznalo da se spetljala sa zatvorenikom

VIDEO

Najmanje 30 zatvorskih čuvara u Kentuckyju imalo je neprimjeren odnos sa zatvorenicima u zadnjih 16 mjeseci, a jedna čuvarica ostala je trudna nakon odnosa sa zatvorenikom kojeg je čuvala, objavio je Herald-Leader! Do tih podataka bilo je teško doći, ali nakon pravne bitke novinari su se izborili za objavu podataka koji završavaju sa studenim 2023. godine. 

Jedan od najgorih je onaj u kojem je čuvarica Trista Fox (39) optužena da je silovala zatvorenika u zatvoru u Kentuckyju u prosincu 2022. godine. Prema zakonima u saveznoj državi Kentucky, prijeti joj i do pet godina zatvora.

Druga čuvarica je dala otkaz kad se otkrilo da ima neprimjerenu vezu sa zatvorenikom. Istražiteljima je rekla da je bila ranjiva.

- Prišao mi je na pogrešan dan, mislim, ne znam što hoćete da vam kažem? - rekla je čuvarica.

Zatvorenik s kojim je imala odnose bio je puno otvoreniji.

- Uživam u trenutku - rekao je.

Čuvarica ostala trudna

U zatvoru u Owensborou čuvarica je ostala trudna nakon što se spetljala sa zatvorenikom. Bilo je to 2022. godine, a dobila je otkaz čim se za sve saznalo. Da stvar bude gora, ona je bila zadužena za to hoće li i pod kojim uvjetima neki zatvorenik dobiti uvjetni otpust. Uz neprimjerene odnose sa zatvorenicima utvrdili su kako je najmanje 14 zatvorskih čuvara nabavljalo zatvorenicima drogu i ostale stvari u zamjenu za novac.

Od 140 zatvorskih čuvara koje su istraživali, čak su 62 dobila ili dala otkaz, a većina je prošla s opomenom.

- Svaku informaciju koju dobijemo vrednujemo isto, bez obzira je li to dojava ili nešto drugo, najbitnija je istina. U ovakvim situacijama moramo pokazati zube i postaviti se agresivno - rekao je Scott Jordan, glavni u komisiji za zatvorski sustav u Kentuckyju.

Slučajevi odnosa između čuvara i zatvorenika postali su sve češći u Americi. Sveučilišni profesor Judah Schept rekao je kako je jedan od problema i taj što čuvari rade u teškim uvjetima i često se mogu osjećati izolirani. Zadnji slučaj je 20-godišnje Akire Jones iz Memphisa koja je završila u pritvoru jer je navodno imala odnose sa zatvorenicima, dok u Južnoj Dakoti dvije zatvorske službenice, čuvarica i medicinska sestra, čekaju presudu nakon što su ih osudili za seks sa zatvorenicima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'
ČETNICIMA LEGIJA OKRENUO LEĐA

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'

CIA-ini zapisnici sa sastanka održanog 4. svibnja 1995. godine, praktički samo nekoliko sati nakon završetka Bljeska pokazuju koliko ih je iznenadila operacija...

Snažan potres kod Slunja, osjetio se diljem Hrvatske: 'Probudilo me, tresla se kuća'
MAGNITUDA 4,3 PO RICHTERU

Snažan potres kod Slunja, osjetio se diljem Hrvatske: 'Probudilo me, tresla se kuća'

''Prilično jako podrhtavanje'', ''Grunulo jako i dobro zatreslo'', ''Probudilo me'' - samo su neki od komentara na aplikaciji za prijavljivanje potresa
Rafalei danas lete po cijeloj Hrvatskoj: Evo kada i gdje
MORH PRIOPĆIO

Rafalei danas lete po cijeloj Hrvatskoj: Evo kada i gdje

Preletom iznad cjelokupnog teritorija Republike Hrvatske piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva izvest će svoju prvu zadaću višenamjenskim borbenim avionima Rafale u znak zahvalnosti i poštovanja prema svim sudionicima vojno-redarstvene operacije “Bljesak”, priopćio je MORH