Obavijesti

News

Komentari 57

Seks skandal i orgije u zatvoru: Silovala je zatvorenika, druga ostala trudna: 'Bila sam ranjiva'

Seks skandal i orgije u zatvoru: Silovala je zatvorenika, druga ostala trudna: 'Bila sam ranjiva'
2

PORAST SLUČAJA U AMERICI Prišao mi je na pogrešan dan, mislim, ne znam što hoćete da vam kažem, branila se čuvarica koja je dala otkaz nakon što se saznalo da se spetljala sa zatvorenikom

VIDEO

Najmanje 30 zatvorskih čuvara u Kentuckyju imalo je neprimjeren odnos sa zatvorenicima u zadnjih 16 mjeseci, a jedna čuvarica ostala je trudna nakon odnosa sa zatvorenikom kojeg je čuvala, objavio je Herald-Leader! Do tih podataka bilo je teško doći, ali nakon pravne bitke novinari su se izborili za objavu podataka koji završavaju sa studenim 2023. godine. 

Jedan od najgorih je onaj u kojem je čuvarica Trista Fox (39) optužena da je silovala zatvorenika u zatvoru u Kentuckyju u prosincu 2022. godine. Prema zakonima u saveznoj državi Kentucky, prijeti joj i do pet godina zatvora.

Druga čuvarica je dala otkaz kad se otkrilo da ima neprimjerenu vezu sa zatvorenikom. Istražiteljima je rekla da je bila ranjiva.

- Prišao mi je na pogrešan dan, mislim, ne znam što hoćete da vam kažem? - rekla je čuvarica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zatvorenik s kojim je imala odnose bio je puno otvoreniji.

- Uživam u trenutku - rekao je.

Čuvarica ostala trudna

U zatvoru u Owensborou čuvarica je ostala trudna nakon što se spetljala sa zatvorenikom. Bilo je to 2022. godine, a dobila je otkaz čim se za sve saznalo. Da stvar bude gora, ona je bila zadužena za to hoće li i pod kojim uvjetima neki zatvorenik dobiti uvjetni otpust. Uz neprimjerene odnose sa zatvorenicima utvrdili su kako je najmanje 14 zatvorskih čuvara nabavljalo zatvorenicima drogu i ostale stvari u zamjenu za novac.

Od 140 zatvorskih čuvara koje su istraživali, čak su 62 dobila ili dala otkaz, a većina je prošla s opomenom.

- Svaku informaciju koju dobijemo vrednujemo isto, bez obzira je li to dojava ili nešto drugo, najbitnija je istina. U ovakvim situacijama moramo pokazati zube i postaviti se agresivno - rekao je Scott Jordan, glavni u komisiji za zatvorski sustav u Kentuckyju.

Slučajevi odnosa između čuvara i zatvorenika postali su sve češći u Americi. Sveučilišni profesor Judah Schept rekao je kako je jedan od problema i taj što čuvari rade u teškim uvjetima i često se mogu osjećati izolirani. Zadnji slučaj je 20-godišnje Akire Jones iz Memphisa koja je završila u pritvoru jer je navodno imala odnose sa zatvorenicima, dok u Južnoj Dakoti dvije zatvorske službenice, čuvarica i medicinska sestra, čekaju presudu nakon što su ih osudili za seks sa zatvorenicima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Utrka za većinom: DP-ovac: 'Još nismo odlučili s kime ćemo ići'. Kekin: 'Oni varaju svoje birače!'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Utrka za većinom: DP-ovac: 'Još nismo odlučili s kime ćemo ići'. Kekin: 'Oni varaju svoje birače!'

Ako privremeni predsjednik da mandat za sastav vlade Milanoviću, Ustavni sud može to poništiti. Ako sabor izglasa povjerenje vladi u kojoj bi premijer bio Milanović, Ustavni sud to može poništiti, rekao je Šeparović

Cezar je narko biznis vodio iz zatvora: Drogu nabavili u Crnoj Gori i Turskoj, a oružje u BiH
UHODANI BIZNIS

Cezar je narko biznis vodio iz zatvora: Drogu nabavili u Crnoj Gori i Turskoj, a oružje u BiH

Plus+ Šef narko klana Dino Muzaferović Cezar u poslove je uključio i obitelj, a jedini čovjek koji je trebao svjedočiti protiv njega je ubijen...
Uspjeh Splićanke u čuvenoj američkoj bolnici: 'Tu me dovela ljubav, razmišljam o povratku'
EKSKLUZIVNO: 24SATA U NEW YORKU

Uspjeh Splićanke u čuvenoj američkoj bolnici: 'Tu me dovela ljubav, razmišljam o povratku'

Plus+ NOVI EXPRESS Dr. Petra Zubin Maslov, zamjenica ravnatelja Kardiovaskularnog instituta čuvene njujorške bolnice Mount Sinai Morningside, otkriva kako se postiže uspjeh u jakoj konkurenciji