Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
674 komentara

Šešelj: Jednog dana ću otići u Hrvatsku naoružan, u tenku!

Vojislav Šešelj je potvrdio kako mu je cilj provocirati javnost u Hrvatskoj. Dodaje kako je zadovoljan učincima koje je time postigao jer je utjecao na nedavne izbore

B92
Foto: B92
674 komentara

Haaški optuženik za ratne zločine Vojislav Šešelj je, u intervjuu za sarajevski tjednik Dani , zaprijetio kako će doći u Hrvatsku "naoružan i na tenku".

- Tamo (u Hrvatsku) ću jednog dana otići naoružan, na tenku . Da oslobodim Republiku Srpsku Krajinu, kazao je Šešelj.

Šešelj je potvrdio i kako mu je stalni cilj provocirati javnost u Hrvatskoj , a sada dodaje kako je zadovoljan učincima koje je time postigao te tvrdi kako je time izravno utjecao na ishod nedavnih predsjedničkih izbora.

B92

- Tijekom posljednje predsjedničke kampanje Ivu Josipovića sam, recimo, hvalio iz petnih žila zbog čega je i izgubio, kazao je Šešelj.

Komentirajući spaljivanje hrvatske zastave Šešelj je za Tanjug rekao:

- Hrvati su se uvijek ovako ponašali u internim kontaktima, a naši su neprekidno, što bi Srbi rekli, skidali gaće . Ozbiljna vlast nikada ne bi reagirala na sitnu provokaciju , poput paljenja hrvatske zastave!

Dodao je da su se, po načinu reagiranja krajem prošle godine, kada je privremeno pušten na slobodu iz Haškog zatvora, "Hrvati upecali kao somovi na dudubak" i da će se opet upecati, ali i da će uvijek prirediti iznenađenje, na koje Hrvati nisu spremni reagirati.

Ponovio je kako u pritvor u Scheveningen neće ići dobrovoljno te očekuje da ga stoga uhite u Beogradu.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message