News

Komentari 17

Sigurnosne kamere snimile su dječaka kako spašava majku od utapanja: 'On je moj mali heroj'

Sigurnosne kamere snimile su dječaka kako spašava majku od utapanja: 'On je moj mali heroj'

Mali Gavin je već drugi put spasio svoju majku. Prošle godine se skoro ugušila hranom, dok su sada kamere ulovile trenutak kada je dobila napadaj u bazenu. Gavin nije oklijevao ni sekunde

Na snimci se vidi kako se Amerikanka Lori grči u bazenu. Njezin 10-godišnji sin Gavin skače unuta i spašava je. Dramatičnu snimku na društvenim mrežama podijelila je obitelj. Bilo je to 5.kolovoza u Enosu, Oklahomi, prenosi Mirror

Drugi put spasio majku!

To je već drugi put da je mali heroj spasio svoju majku, nakon što je prošle godine nazvao hitnu pomoć kada se ugušila s hranom. Ovaj put je skočio u bazen i spasio majku od utapanja.

- Moj tata je čuo lavež pasa te je istrčao i skočio dok me Gavin držao na ljestvama i držao mi glavu iznad vode - rekla je Lori. 

Ponosna majka je video objavila na Facebooku te ga opisala kao jednu od svojih 'najgorih noćnih mora'. Iako je video podijelila sa svijetom, Lori je priznala joj je jako teško to gledati jer ne voli da netko vidi njezine napadaje.

'Ovo je moj heroj'

- Dobro sam, nagutala sam se samo malo vode prije nego me Gavin uhvatio. Ne mogu vjerovati da sam to upravo rekla i ne mogu vjerovati da ovo upravo pišem. Moj mali heroj - dodala je.