Obavijesti

News

Komentari 27

Silovali je i tetovirali joj tijelo: 'Razvratnica je sve i zaslužila'

Silovali je i tetovirali joj tijelo: 'Razvratnica je sve i zaslužila'
1

MAROKO: Khadija Okkarou (17) tvrdi da su je oteli te potom prodali bandi čiji članovi su je svakodnevno silovali, prebijali i tetovirali joj svastike, povremeno gaseći cigarete na njenoj koži

VIDEO

Marokanska policija uhitila je 12 mladića za koje sumnjaju da su oteli 17-godišnju djevojku, mučili je i grupno silovali dva mjeseca, koliko je bila u zatočeništvu.

Khadija Okkarou tvrdi da su je oteli ispred kuće njenog rođaka u središnjem Maroku, te potom prodali bandi čiji članovi su je svakodnevno silovali, prebijali i tetovirali joj svastike, povremeno gaseći cigarete na njenoj koži.

U šokantnoj slici, ova mlada djevojka pokazala je svoje ruke, noge i vrat koji su potpuno prekriveni tetovažama i opekotinama od cigareta.

POGLEDAJTE VIDEO

- Dva mjeseca su me mučili. Nikad im neću oprostiti. Uništili su me potpuno - izjavila je Khadija koja tvrdi da su je otmičari pustili sredinom kolovoza.

Iz marokanske policije su priopćili da su zločinci stari između 18 i 27 godina, a vođa bande, koji ima 20 godina, zadržan je u pritvoru pod optužbama za silovanje, mučenje, otmicu, prijetnje i osnivanje bande. 

U međuvremenu, više od 25.000 ljudi potpisalo je peticiju kojom se moli kralj Muhamed Šesti da Khadiji omogući najbolju njegu i psihološku podršku, kao i da joj plati uklanjanje sramotnih tetovaža. Slučaj je izazvao pravu buru i reakcije javnosti, a društvenim mrežama širi se poruka 'Svi smo mi Khadija'

S druge strane, roditelji osumnjičenih brane svoje sinove tvrdeći da je djevojka sve izmislila i sama si nanijela ozlijede i opekotine.

- Ona ima lošu reputaciju u ovom kraju - rekla je jedna od majki optuženih mladića, dodavši da je djevojka vodila 'nečastan' život i da je sama tražila to što je dobila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca