Obavijesti

News

Komentari 15

Sin policajca izbo bivšu curu? Preko noći zaradila je milijune

Sin policajca izbo bivšu curu? Preko noći zaradila  je milijune
1

Stan u kojem je ubijena Ukrajinka bio je ispremetan, a krvi je bilo na sve strane", rekli su za CdM iz policije dodajući kako sumnjaju na zločin iz strasti

VIDEO

Kotorska policija raspisala je potjernicu za Arsenijem Stanovićem kojeg se sumnjiči da je u petak navečer ubio ukrajinsku državljanku Anastasiju Lašmanovu s kojom je donedavno bio u emotivnoj vezi. Kako piše "Pobjeda", Stanović je sin visokog policijskog službenika iz Kotora.

Beživotno tijelo Ukrajinke policija je pronašla u petak navečer u njezinom stanu u Kotoru. Obdukcijski nalaz je pokazao da je Lašmanova brutalno izbodena nožem.

Prema informacijama CdM-a ubojica ju je tupim predmetom više puta udario po glavi, a zatim je nekoliko puta ubo oštrim predmetom.

"Stan u kojem je ubijena Ukrajinka bio je ispremetan, a krvi je bilo na sve strane", rekli su za CdM iz policije dodajući kako sumnjaju na zločin iz strasti.

Počela kao konobarica, brzo se obogatila

Ukrajinka je u Crnu Goru došla prije nekoliko godina i počela raditi kao konobarica. U kratkom roku postala je moćna i utjecajna osoba, a imovina kojom raspolaže, prema procjenama, vrijedi na desetine milijuna eura.

Ona je bila direktorica kompanija "Mimoza group" i "Sea trade" i vlasnica tri resorana u luksuznom kompleksu Porto Montenegro u Tivtu. Osim toga, Lašmanova je raspolagala kompleksom "Perla" i beauty salonom "Femme fatale" koji se nalazi u hotelu "Tre canne" u Budvi.

Bila je direktorica tvrtke Sea Trade koja je prije tri godine kupila tivatski hotel Mimoza na čijem je mjestu izgrađen hotelski kompleks Perla, direktorica tvrtke Mimoza Group i vlasnica troi restorana u luksuznom kompleksu Porto Montenegro u Tivtu. Osim toga, Lašmanova je raspolagala kompleksom "Perla" i beauty salonom "Femme fatale" koji se nalazi u hotelu "Tre Canne" u Budvi.

Bavio se vaterpolom, nije ranije osuđivan

Stanović nije ranije osuđivan. Bavio se vaterpolom i bio je golman u Primorcu.

Arsenije je inače, sin Zorana Stanovića, šefa ekspoziture Granične policije na aerodromu u Tivatu koji se ranije u medijima našao zbog sumnje je prilikom prijavljivanja svoje imovinske kartice sakrio dio imovine. Vikend novine su tada pisale da Stanović nije prijavio stan u luksuznom hotelu Tre Canne u Budvi.

Utvrdi li se da je Arsenije počinio zločin, prijeti mu kazna zatvora od 10 do 40 godina, pišeFOS Media. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena
Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...
TUŽNA OBLJETNICA

Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...

Tukli su me, odvodili na neko stajsko đubre da me zakolju, stavljali mi nož pod vrat pa opet tukli. Gubio sam svijest više puta a onda se probudio ostavljen u nekom dvorištu, ispričao je svojedobno Ivan Komšić...