Obavijesti

News

Komentari 141

Siščanin i Sarajka zaljubili se na Facebooku: 'On je moj san'

Siščanin i Sarajka zaljubili se na Facebooku: 'On je moj san'
2

U sebi molim Boga da je lik stvaran i da nije sve neka bolesna šala. Trebali smo se upoznati nakon dva tjedna dopisivanja, ali ja sam morala na poslovni put - ispričala je Alma Merkez...

VIDEO

Nalaženje partnera preko interneta danas nije nikakva novost no mnogi su skeptični i smatraju da je na takav način ipak najteže pronaći srodnu dušu, unatoč ogromnoj ponudi.

Takav stereotip srušili su Alma Merkez iz Sarajeva i Adnan Mustafić iz Siska koji su se prije nekoliko godina upoznali preko Facebooka i ubrzo shvatili da su stvoreni jedno za drugo.

- Tek sam se priključila Facebooku nakon duge veze. S obzirom na to da nisam Facebook ozbiljno shvaćala, prihvaćala sam sve za prijatelje, moj profil je bio otvoren. Jedan dan mi je netko predložio da dodam nekakvog Adnana za prijatelja. I stajalo je to tako jer sam mislila da bivši dečko stoji iza svega. Odlučila sam vidjeti tko je to. Otvorim fotku, ono zgodan i lijep dečko. Piše da je iz Siska. Mislim u sebi 'vidi budale, pa on (bivši) misli da ću nasjesti ako je stavio da je lik iz Siska'. I dodam ja njega i istog dana napišem status 'imam najljepše prezime na svijetu- Merkez'. Javlja se meni taj Adnan riječima 'tvoje prezime je zaista lijepo, ali ti si OMG'. Tako je sve počelo - rekla je Alma za Source.ba.

Počelo je svakodnevno dopisivanje iz kojeg su se razvile simpatije, a kasnije i prava ljubav:

- U sebi molim Boga da je lik stvaran i da nije sve neka bolesna šala. Trebali smo se upoznati nakon dva tjedna dopisivanja, ali ja sam morala na poslovni put i sve se izjalovi. A kako je radio na mjestu gdje nije mogao tek tako dobiti slobodno, ostavili smo susret za neki drugi put. Vikend prije nego što ću doći u Sisak, zovu me s recepcije RTV Doma da imam dostavu. Dolazim i ne vjerujem, cvijeće za moj rođendan, a ni vidio me nije. Počnem plakati od sreće. I dan danas čuvam tu kuverticu s posvetom. Taj dan odlučim da ću ja doći u Sisak upoznati jer se više ne želim dopisivati. Želim vidjeti postoji li stvarno ili me netko pokušava prevariti.

Alma se ubrzo nakon toga uputila u Sisak. Svog Adnana pričekala je na dogovorenom mjestu u restoranu. Ljubav se rodila, a Adnan i Alma počeli su se redovito viđati: 

- Planirali smo zaruke u Londonu, kupili karte i nekoliko dana prije nego što smo trebali krenuti, onaj nesretni vulkan na Islandu se sjetio baš tada eksplodirati. Avio promet je u cijelome svijetu bio blokiran. I na kraju su zaruke, umjesto na brodu na Temzi, bile u Sisku u stanu, ali mi nije žao. S njim je sve bilo čarobno. Vjenčali smo se nakon 14 mjeseci veze u starom gradu u Sisku. Znali smo da je to 'to' još od prvog kontakta. Voljeli smo se - kaže Alma.

Danas su u braku i imaju djecu:

- Svakog dvadesetog u mjesecu mi kupi ružu jer je to datum kad smo se upoznali. On je zaista ostvarenje mojih snova. Nije lijep zbog fizičkog izgleda, njegova duša i to kakav je prema meni, a sada i prema djeci, čini ga zapravo istinski lijepim. Ja se niti jednog trenutka nisam osjećala kao domaćica ili majka na kojoj je sva briga oko djece i kuće jer moj suprug sve radi što i ja. Našu djecu samo nije rodio, a u svemu drugom sudjeluje. To je ono čemu zapravo svaka žena teži u svom životu, ljubavi i braku. Da ima nekoga tko će joj biti oslonac u svemu. Ja to imam zahvaljujući Facebooku - pohvalila se Alma.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 141
VIDEO

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom
Detalji napada poskoka kod Vrgorca: 'Mama je bila smirena, u Splitu su joj dali terapiju'
'STABILNO JE'

Detalji napada poskoka kod Vrgorca: 'Mama je bila smirena, u Splitu su joj dali terapiju'

Ono što je zanimljivo je da se otrovnica kreće u radijusu od pedesetak metara i da nikada nije sama. Pravilo kako je uglavnom njeno stanište u kamenjaru više ne vrijedi jer se može pronaći i u gustoj šumi gdje je hladovina