Obavijesti

News

Komentari 33

Skandal u avionu s pomorcima: Pili, pušili, napali stjuardesu...

Skandal u avionu s pomorcima: Pili, pušili, napali stjuardesu...
4

Skoro su nas vratili natrag. Napili su se, pušili u avionu, napali stjuardese. Jedan idiot im je pobjegao, pa sam ga ja uhvatio i njega su uhitili, ispričao je jedan od Hrvata

VIDEO

Petnaestak crnogorskih pomoraca uhićeno je u zrakoplovu prilikom slijetanja u Podgoricu, piše Morski.hr. U petak ujutro avion kompanije Royal Caribbean sletjelo je u Crnu Goru, a prema podacima crnogorske Vlade u njemu se nalazilo 89 pomoraca iz Hrvatske, 25 iz Albanije, 37 iz Bosne i Hercegovine te njih 26 iz Srbije. 

Jedan od hrvatskih pomoraca iz aviona, za Morski.hr izjavio je kako su jedva izašli iz aviona. 

- Skoro su nas vratili natrag. Napili su se, pušili u avionu, napali stjuardese. Jedan idiot im je pobjegao, pa sam ga ja uhvatio i njega su uhitili - ispričao je jedan od Hrvata. Protupožarni alarm navodno se upalio 20 puta. Njegov kolega dodao je kako su svi hrvatski pomorci sigurni. 

- Svi se sigurno autobusom vraćamo kućama i nitko nije sudjelovao u incidentu - izjavio je anoniman pomorac te dodao da više od 24 sata nisu spavali i prilično su iscrpljeni. Incident smatraju sramotnim. 

- Stjuardesa je izgrebana po vratu i bruka je da od 143 crnogorska pomorca deset posto uhiti policija - izjavio je crnogorski pomorac. Navodno su crnogorski pomorci napali stjuardesu kad im je htjela uzeti cigarete i alkohol. 

- Pa je nju išao braniti kolega, pa skoro izbila tuča. Onda pijani neku curu putnicu isto napali - ispričao je jedan od Hrvata još uvijek šokiran incidentnom u avionu. 

Crnogorski i srpski pomorci prosvjedovali su na brodu kompanije, zbog toga što su se zbog posljedica pandemije korona virusa nisu mogli vratiti svojim domovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.