Obavijesti

News

Komentari 246

Miroslav Škoro: Zeleno lijevo je meni oduvijek bilo sumnjivo...

Miroslav Škoro: Zeleno lijevo je meni oduvijek bilo sumnjivo...

Kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Miroslav Škoro, na Trgu Nikole Šubića Zrinskog, obratio se medijima zajedno sa svojim suradnicima na temu 'ZeleNaši'

VIDEO

Prije nego će se sa Tomislavom Tomaševićem, svojim protukandidatom u izborima za zagrebačkog gradonačelnika, sučeliti u studiju 24sata u 13 sati, Miroslav Škoro organizirao je konferenciju za medije na Trgu Nikole Šubića Zrinskog.

Pogledajte žestoko sučeljavanje Škore i Tomaševića u studiju 24sata

Škoro: Možemo! je Cosa Nostra

Zajedno sa svojim suradnicima govorio je na temu - 'ZeleNaši'.

- Građani sada moraju odlučiti žele li jednoumlje zeleno-lijeve koalicije ili žele kohabitaciju - započeo je Škoro pa pozvao članove platforme Možemo da do ponedjeljka kažu koliko su novca dobili od Milana Bandića i Grada Zagreba. Naime, tvrdi kako je ta politička platforma karijeru izgradila na našem novcu.

POGLEDAJTE VIDEO - ŠKORINA PRESICA:

- To je Cosa Nostra aktivističkog profesionalnog društva koja se ispreplela na svim razinama. Uprihodili su preko 80 milijuna kuna iz različitih osnova. Bože moj, uprihodili su, ali kako su ih potrošili? Neka kažu to - rekao je Škoro, koji tvrdi da su 50 do 60% potrošili na putne troškove.

- Ja sam isto aktivist. Svatko je aktivist, što to znači pa biti aktivan. Biti aktivist je jedna priča, ali biti profesionalni aktivist je drugo - rekao je i dodao kako je svoju plaću dao pedijatriji u Osijeku, donirao je i crkvi, a kaže da je i njegova obitelj pomogla dvojici glazbenika. 

- Oni su sve suprotno od onoga za što se predstavljaju - istaknuo je Škoro i još jednom pozvao Možemo da objavi na što je potrošen novac, u suprotnom, kaže, on će objaviti dokumente. 

 - Zeleno lijevo je meni uvijek bilo sumnjivo - rekao je Škoro.

Slaven Dobrović doveo je u pitanje treba li Zagrebu projekt studije o odlagalištu otpada vrijednog 30 milijuna kuna. Rekao je kako smo već mogli imati pola infrastrukture za otpad u Gradu Zagrebu. 

- Projektanti su odabrani i žive u zlatnim jaslama. Sve skupa mimo i kontra interesa građana - rekao je Dobrović i kazao kako je to primjer kako se vodi posao u Gradu Zagrebu.

Škoro je istaknuo i da su polazišne točke njega i Možemo dijametralno suprotne. On kaže da dolazi iz poduzetništva i uplaćuje u proračun, a Možemo dobiva novac koji troši na plaće.

- Možemo zatvoriti Jakuševac u četiri godine, to obećajem - rekao je i dodao kako DP želi u Zagrebu postaviti, ne rodno ispravne semafore, već pametne semafore. 

Škoro je kazao i kako su sport i kultura plodno tlo za pranje novca, ali ističe da su profesionalci u tim djelatnostima ugroženi.

- Malo govorimo o sportu, kulturi i poduzetništvu - kaže i dodaje kako se njegovi konkurenti u to slabo razumiju. 

Ističe da je kohabitacija jedini način. 

- Sve će biti postavljeno drastično drugačije nego danas - zaključio je Škoro.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 246
VIDEO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...
DP želi 4 ministarstva? Mario Radić za 24sata: To nije istina, ne znam tko to plasira u javnost
IZ MINUTE U MINUTU

DP želi 4 ministarstva? Mario Radić za 24sata: To nije istina, ne znam tko to plasira u javnost

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori