Obavijesti

News

Komentari 168

'Škoro se lažno predstavlja, a glas njemu pomaže Milanoviću'

'Škoro se lažno predstavlja, a glas njemu pomaže Milanoviću'
4

Jandroković napominje da svaki glas članica i članova HDZ-a mora dobiti Kolinda Grabar-Kitarović, koja je kandidatkinja HDZ-a. Navodi da je glas za Škoru slabljenje potencijala glasača od centra nadesno.

VIDEO

Vodstvo HDZ-a vrlo ozbiljno je shvatilo Miroslava Škoru i njegovu “diverziju” odnosno otvoreni poziv biračima HDZ-a da glasaju za njega, a ne za Andreja Plenkovića “izdajicu stranke i Tuđmana” i “njegovu kandidatkinju” Kolindu Grabar-Kitarović. Glavni tajnik HDZ-a oštro je udario po Škori. Stao je čvrsto uz Plenkovića, kojeg će podržati i u novoj utrci za šefa stranke i komentirao njegovu izjavu da je "glas za Škoru, glas za Milanovića i SDP."

Napomenuo je da svaki glas članica i članova HDZ-a mora dobiti Kolinda Grabar-Kitarović, koja je kandidatkinja HDZ-a. Navodi da je glas za Škoru slabljenje potencijala glasača od centra nadesno.

Jandroković misli da su za loš rejting Sabora krivi - mediji
Jandroković misli da su za loš rejting Sabora krivi - mediji

- I utoliko će svaki takav glas koji ne bude dan Kolindi Grabar-Kitarović pomoći najjačem lijevom kandidatu. A to je Zoran Milanović. Prisjetimo se da je sličnim scenarijem Ivo Josipović uspio dospjeti na Pantovčak - izjavio je Gordan Jandroković za Jutarnji list

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ponavljam, kandidatkinja HDZ-a je Kolinda Grabar-Kitarović, a kandidat Miroslav Škoro se lažno predstavlja. On nije kandidat HDZ-a niti je on “nasljednik” Franje Tuđmana. On je kandidat Bulja, Grmoje, Zekanovića, Mosta i onih političkih snaga koje su unazad nekoliko godina već jednom pokušavale ući u prostor HDZ-a i pridobiti dio HDZ-ovih birača. Posebno je intrigantno što kandidata Škoru hvale i podržavaju dva bivša predsjednika RH, Stjepan Mesić i Ivo Josipović, koji su pokazali da pripadaju radikalno lijevim, postkomunističkim krugovima - ustvrdio je Jandroković. 

Očito je, kaže, da Škoru podržavaju radikalna desnica i rigidna ljevica.

Milanović: HDZ je zatukao sve što je bilo lijepo i produktivno
Milanović: HDZ je zatukao sve što je bilo lijepo i produktivno

- Zamislite taj bend u kojem skupa sviraju Josipović, Mesić, Bujanec i Hasanbegović, a pjeva Škoro. Dakle, važno je da birači od centra nadesno fokusiraju svoje glasove na Grabar-Kitarović kako bi u prvom krugu ostvarili vidljivu prednost u odnosu na kandidata ljevice, Milanovića -  rekao je Jandroković.

I dok je Škoro jasno poručio da ide na glasove HDZ-a, Jandroković utzvraća da je tu radi o čistoj manipulaciji. Napominje da Škoro kao kandidat političkih snaga koje žele uništiti HDZ i srušiti Vladu predstavlja se kao “kandidat HDZ-a”, a istovremeno se pokušava predstaviti kao kandidat koji nije dio establišmenta. Podsjetio je da je Škoro u devedesetima bio djelatnik Ministarstva vanjskih poslova i konzul RH u Mađarskoj, a 2000. jedan od najaktivnijih protagonista predsjedničke kampanje Mate Granića. U vrijeme Ive Sanadera imao je trostruku ulogu: saborskog zastupnika, kandidata za gradonačelnika Osijeka i pjevača u HDZ-ovoj kampanji, kazao je Jandroković te podsjetio da je unazad nekoliko godina nastupao na predizbornim skupovima HDZ-a i na nacionalnoj i na lokalnim razinama.

- Nastupao je i za HDZ-ove načelnike i gradonačelnike. Dakle, on je itekako povezan s establišmentom i od establišmenta je imao i izrazitu financijsku korist. Dakle, Škoro pokušava manipulirati, a optužbu na račun vodstva HDZ-a o “izdaji stranke i Tuđmana” smatram nedostojnom - zaključio je Jandroković.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 168
VIDEO

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)