Obavijesti

News

Komentari 29

Skromna i velika srca: Lara je skupila 103 čokolade za djecu

Skromna i velika srca: Lara je skupila 103 čokolade za djecu
5

Varaždinka Lara Draganić (9) je bila tužna kad je vidjela da je jedna djevojčica za Božić tražila samo čokoladu s keksima. Odlučila je pomoći svima

VIDEO

Lara Draganić (9) iz Varaždina ove je godine razveselila mnogu djecu socijalno ugroženih obitelji iz Varaždinske županije s čokoladicama koje je nesebično skupljala zadnja tri mjeseca kako bi svako dijete dobilo barem jednu čokoladu za božićne blagdane.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:14

- Gledala sam s mamom reportažu na televiziji o socijalno ugroženoj djeci iz Osijeka. Jedna djevojčica imala je samo jednu želju, čokoladu s keksima. Bila sam jako tužna nakon toga jer sam znala da ja mogu imati koliko hoću čokolada te sam odlučila da sve čokolade koje dobijem ili kupim čuvam za djecu čiji roditelji nemaju za čokoladicu. Sad sam toliko sretna i srce mi je ispunjeno - rekla je mala Lara, učenica 3. razreda varaždinske III. Osnovne škole, koja je skupila 103 čokolade raznih okusa i veličina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Čokoladice je donirala varaždinskoj Socijalnoj samoposluzi, a volonterka Mare Bagov nam je rekla da je to zaista prekrasno što je učinila mala Lara.

- Ostavila nas je sve bez riječi. Izuzetno lijepa gesta koja bi mogla potaknuti i druge da u ove dane učine nešto slične za socijalno ugrožene obitelji - kaže Mare dodajući kako varaždinska samoposluga ima oko 1100 korisnika, a čokoladice će biti podijeljene djeci socijalno ugroženih obitelji.

- Šparala sam novce za čokolade, a moj bratić i prijatelji su mi također bili velika podrška u tome jer su i oni donosili čokoladice - kaže Lara.

Njezina mama Maja kaže da je Lara vrlo skromna djevojčica širokog srca koja se drži uzrečice “dobro se dobrim vraća”.

- Za sav džeparac koji je dobila kupila je čokoladice. Svi koji su znali za to, donosili bi joj čokolade. A mnogima je i sama rekla da želi čokoladu kad bi je pitali što žele da joj donesu. Jedino joj je važno bilo da čokolade imaju dobar rok trajanja. Bilo je nekoliko onih koje su imale rok trajanja 2016. i onda je rekla da će ona te pojesti jer djeca moraju dobiti dobre čokolade. Iako je jedinica, voli dijeliti - rekla je Larina mama Maja.

I baka Barbara ima samo riječi hvale za unuku te je i ona, kao i cijela povelika obitelj, pomagala Lari u dobrom djelu.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu
VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku
STOP ZA MILANOVIĆA

VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku

Na Ustavnom sudu se raspravljalo o načinu na koji se predsjednik RH Zoran Milanović angažirao u izbornoj kampanji