Obavijesti

News

Komentari 181

Službeni roditelji zovu i prijete: 'Zatvorit ćemo i vas i blizance'

Službeni roditelji zovu i prijete: 'Zatvorit ćemo  i vas i blizance'
1

U strahu su? Članovi obitelji s kojom su do sada u Austriji živjeli Zoran i Dragan pitaju ih koliko su novca dobili od Plaucovih. Zovu i čak prijete da će ih zatvoriti

VIDEO

Ne znam zašto su "službeni roditelji" nestrpljivi. Za koji dan će biti gotov DNK nalaz i svi ćemo znati na čemu smo, kaže Dragica Plauc, koja sumnja da su mladići koji su joj došli iz Austrije njeni sinovi, koje je rodila 1993. godine u bolnici u Tuzli.

Članovi obitelji s kojom su do sada živjeli blizanci ne prestaju ih zvati. Čak i prijete da će ih obojicu i Plaucove zatvoriti ne navodeći zbog čega.

- Pitaju ih koliko su novca dobili od Gorana i mene. Koji bolesnici, umjesto da nam se jave i da se sretnemo - kaže Dragica.

Jedan od blizanaca poslao je SMS svom ocu i pitao ga što se događa. Pitao ga je zašto ih Dragica traži i je li možda imao nešto s njom. On mu je odgovorio da ne zna kako ih je pronašla i više se nije javio.

Dragica je 5. kolovoza 1993. u Tuzli rodila dva dečka. U bolnici su joj rekli da nekoliko sati moraju ostati u inkubatoru. Poslije su joj rekli da su mrtvi, no njihova tijela nisu joj pokazali. Od tada traje agonija Dragice i Gorana Plauca, koji sa svoje tri kćeri danas žive u Düsseldorfu. U potrazi za svojim blizancima koristila je sve moguće načine kako bi saznala što se dogodilo s njenom djecom.

- Kontaktirala sam najmanje dvadeset vidovnjaka. Jedna vidovnjakinja mi je prije mjesec dana rekla da sam na dobrom putu da pronađem svoju djecu, da su oni živi i da su u inozemstvu. Jesu li mladići koji su mi došli moji sinovi? Ostalo je još samo nekoliko dana da to utvrdimo - rekla je Dragica.

Da bi Zoran i Dragan P. mogli biti njezina davno nestala djeca, posumnjala je kad je u austrijskim novinama pročitala da se žena u Grazu, majka dvojice blizanaca, pokušala ubiti. Dob i imena njezinih sinova podudarali su se s imenima njezinih nestalih blizanaca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 181
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili
ANALIZA EKSPERTA 24SATA

Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili

Plus+ Minimalan iznos za održavanje iznosi oko 75 milijuna eura ili šest milijuna eura po avionu. Godišnje. Dakle, samo za 12 Rafalea trebat će četiri puta više novca, nego na sve ostale avione i helikoptere u HRZ-u
Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora
ODLUČILI NAKON SASTANKA

Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora

Tom bi odlukom HDZ uz svoj 61 mandat imao svih osam 'manjinaca' te bi u slučaju da se dogovore s Domovinskim pokretom koji ima 13 mandata imali 82 ruke