Obavijesti

News

Komentari 22

Smaknuo ga zbog ljubomore u Slatini: Čiza ostaje u pritvoru

Smaknuo ga zbog ljubomore u Slatini: Čiza ostaje u pritvoru
5

Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru optužilo je Miroslava Čižića Čizu (38) za teško ubojstvo Marija Škiljića (43) u središtu Slatine. Čižić se 31. kolovoza vozio na mopedu kad je u parkiranom autu ugledao Škiljića. Dovezao se i iz pištolja mu ispalio dva hica u glavu

VIDEO

Nakon dovršene istrage Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru podiglo  je optužnicu protiv Miroslava Čižića za teško ubojstvo, nedozvoljeno posjedovanje i nabavljanje oružja. Čižić je u pritvoru od 31. kolovoza 2017.,a  iza rešetaka će ostati do daljnjeg. Sudac istrage je, naime, prihvatio prijedlog  tužiteljstva  i okrivljeniku produljio  istražni zatvor ocijenivši kako postoji opravdana bojazan da bi Čižić boravkom na slobodi mogao ponovo počiniti teško kazneno djelo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:43

Podsjećamo, Slatinjani su nakon brutalnog ubojstva ustvrdili kako je Čižić ubio Marija Škiljića zbog ljubomore. Po gradu se nakon ubojstva  pričalo kako je ubijeni Mario već neko vrijeme ljubovao s Miroslavovom suprugom. Taj brak ionako, rekli su nam nakon ubojstva, nije bio sretan jer je, prema riječima susjeda, supruga s majkom te starijom kćeri otišla od Miroslava. 

- Čizo, kako smo ga zvali, navodno je bio u gradu te je ugledao Marija. Vratio se kući po pištolj i onda mu hladnokrvno dvaput pucao u glavu - rekao nam je tada dobro upućeni susjed. Očito više nije mogao savladati ljubomoru, a policija je i prije navodno često morala intervenirati kod supružnika.

Škiljić i Čižić sukobljavali su se i ranije. Tako je jednom, tvrde susjedi Čižićevih, Miroslav zaprijetio Mariju sjekirom. U tučnjavi koja je izbila, Mario je bježeći pred Miroslavom slomio zglob na nozi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...