Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
18 komentara

'Snaga eksplozije me bacila, ali su me digli i završio sam utrku'

Udar od eksplozije mi je zahvatio cijelo tijelo, noge su mi podrthale i znao sam da ću pasti. Pomogi su mi da se pridignem i da prođem ciljem, rekao je Bill Iffrig (78)

Screenshot
Foto: Screenshot
18 komentara

Nakon bombaškog napada u Bostonu cijeli svijet je obišla snimka u kojoj se vidi kako eksplozija jednog starijeg maratonca pred ciljem baca na pod. No, on se ipak ustao i završio utrku.  Nekoliko sati poslije doznalo se kako je riječ o Billi Iffrigu (78) dugogodišnjem maratoncu koji je za CNN ispričao svoj doživljaj.

- Bio sam među zadnjima, ali imao sam dobar dan, odlično sam se osjećao i došao sam nadomak cilja kad je ta strašna eksplozija odjeknula. Udar od eksplozije mi je zahvatio  cijelo tijelo, noge su mi podrthale i znao sam da ću pasti. Nije me ništa boljelo, a tek kad sam se okrenuo vidio sam da mi je noga bila ogrebana, ali ništa prestrašno - kazao je Bill i  dodao:  'Malo sam ležao i onda mi je netko od osoblja maratona prišao, pomogao da se pridignem i da prođem ciljem kako bi završio utrku'. 

- Ponudili su mi invalidska kolica, ali ja sam im rekao da je hotel u kojem sam smješten jako blizu i da bi mi možda bilo bolje da me puste da odem svojoj ženi. I tako je i bilo. Tek kada sam došao u hotel shvatio sam što se zapravo dogodilo - rekao je Bill Iffrig.

Iffrig je napomenuo da su se svi samo htjeli lijepo provesti. 

- Ali nekolicina ljudi je to željela uništiti. To ne mogu shvatiti. Ne razumijem zašto to rade – rekao je Bill i dodao  kako će i dalje trčati maratone. Inače, Billu je ovo bio treći maraton u Bostonu, a ukupno ih je u životu istrčao čak 45.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message