News

Komentari 10

Snimili ga s koferom u koji je stavio golo tijelo djevojke (22)

Snimili ga s koferom u koji je stavio golo tijelo djevojke (22)

SUDE MU Grace Millane (22), kći engleskog građevinskog milijunaša, nestala je krajem prošle godine na Novom Zelandu. Policija je kasnije pronašla tijelo, a sada sude mladiću (27)

Grace Millane 22-godišnja djevojka iz Velike Britanije ubijena je prošle godine na Novom Zelandu. Tijelo nestale djevojke pronašli su desetak metara od ceste u predgrađu Aucklanda na šumskom predjelu. Nakon što je diplomirala na sveučilištu u Lincolnu, Grace, kći engleskog građevinskog milijunaša, je krenula na cjelogodišnje putovanje.

'Bio je nesretan slučaj, malo grublji seks'

Prvo je sa skupinom putovala kroz Južnu Ameriku, no sama je nastavila putovanje po Novom Zelandu gdje je bila dva tjedna. Posljednji put vidjeli su je 1. prosinca dok je ulazila u hotel sa 26-godišnjim mladićem. On danas ima 27 godina i upravo mu sude zbog ubojstva djevojke. Mediji iz pravnih razloga nisu objavili njegov identitet, ali na suđenju se svaki dan otkrivaju novi detalji. 

Prema snimkama Grace i mladić su nekoliko dana prije njezine smrti odlazili u barove i restorane te se i poljubili. Grace je zadnji put viđena kako izlazi iz dizala u CityLife hotelu i odlazi s optuženim prema njegovoj sobi. Sada je izašla nova snimka na kojoj se vidi kako optuženi iz hotela vozi kofer u kojem je bilo tijelo mrtve djevojke, piše Daily Mail.

Kofer je stavio u unajmljeni automobil i nakon toga se odvezao na lokaciju na kojoj je sakrio tijelo. Na sudu pak tvrdi da je smrt bila nesretan slučaj i da je sve posljedica grubog seksa.

No žrtvina prijateljica, Ameena Ashcroft, tvrdi da Millane nikada nije spominjala grub seks i da se činila kao osoba koja preferira normalne seksualne odnose. Osim toga, Ashcroft je izjavila kako se Grace nikada nije išla naći s nekim samo radi seksa. 

Najčitaniji članci