News

Komentari 353

Snimka iz Zaprešića: Komunalci se usred radnog vremena pijani valjaju po blatu i padaju iz auta

Snimka iz Zaprešića: Komunalci se usred radnog vremena  pijani valjaju po blatu i padaju iz auta

Nesmotreni komunalni radnici su udaljeni s radnih mjesta, a slijede im i druge sankcije zbog neprimjerenog ponašanja i kršenja radne discipline...

Na nekoliko prilično nevjerojatnih snimki iz Zaprešića se vide dvojica komunlanih radnika koji su toliko pijani da ispadaju iz vozila, leže u jarku, puze po podu...

POGLEDAJTE VIDEO: Pijani komunalci u Zaprešiću

Na snimci onaj manje pijani radnik pokušava s tla podići kolegu koji je jedva ispuzao iz vozila. Sve snima treći kolega. Snimke su navodno nastale na Martinje.

Protagonisti sa snimki su bili zaposlenici zaprešićke komunalne tvrtke Vodoopskrba i odvodnja Zaprešić d.o.o. Poslali smo upit, a oni su nas uputili na priopćenje objavljeno na stranicama tvrtke:

- Vodoopskrba i odvodnja Zaprešić d.o.o. najoštrije osuđuje postupak i neodgovorno ponašanje svojih radnika snimljenih 12.11.2020. na odlagalištu otpada u Zaprešiću. Zbog nedopustivog ponašanja, radnici su udaljeni s radnog mjesta, te će protiv istih biti pokrenut odgovarajući stegovni postupak i sankcije zbog neprimjerenog ponašanja i kršenja radne discipline - objavili su.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci