Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
50 komentara

Šok u Srbiji: Iz požara izvukli tajni sef s čak 18 milijuna eura

ZEMUN: Vatrogasci su otvorili sef koji je bio oštećen s vanjske strane i ostali bez teksta. U sefu je bila gomila neoštećenih eura. Dok su zapanjeno promatrali prizor, pojavio se vlasnik

Foto: Kurir
50 komentara

Požar je izbio 31. srpnja oko 22 sata u krugu tri tvornice u Zemunu. Iz velikog požara beogradski su vatrogasci uspjeli izvući sef u kojem je bilo 18 milijuna eura, piše Kurir. Uzrok požara se još ne zna, a prema riječima očevidaca prethodila mu je eksplozija.

Vatrogasci su se s vatrom borili satima. Situacija na terenu je bila dramatična, a posebno u trenutku kada su vatrogasci dobili poseban zahtjev.

- Rekli su vatrogascima da se u jednom od zapaljenih objekata nalazi tajni sef i da ga moraju spasiti kako znaju i umiju. No vatrogasci su vidjeli da je tvornica gotovo cijela zahvaćena vatrom i da će biti vrlo teško locirati sef i izvući ga na sigurno. Ipak, odlučili su riskirati i uletjeti u vatru - rekao je izvor. Nakon nekoliko minuta su pronašli sef i izvukli ga na sigurno. 

- Otvorili su sef koji je bio oštećen s vanjske strane i ostali bez teksta. U sefu je bila gomila neoštećenih eura. Dok su zapanjeno promatrali prizor, pojavio se vlasnik tvornice. Vatrogascima su tada rekli da se udalje. Vlasnik je pokupio sav novac i otišao. Kasnije su saznali da je u sefu bilo čak 18 milijuna eura - kaže izvor.  

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message