Obavijesti

News

Komentari 28

Šokantna ispovijest djevojke kojoj je Nermin ubio oca i brata: 'Svi su znali da je psihopat...'

Šokantna ispovijest djevojke kojoj je Nermin ubio oca i brata: 'Svi su znali da je psihopat...'
1

Nitko ne spominje bol moje majke, koja je još u bolnici u Tuzli, na aparatima, u kritičnom stanju, koja je izgubila muža i sina u jednom danu, a i sama je umalo podlegla od rana koje joj je nanio Nermin Sulejmanović, govori

VIDEO

- Donedavno sam bila kćerka i sestra. Nakon toga majka male djevojčice, uzoran i savjestan građanin ove države - kazala je Dženana Onder za Avaz.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

'Nizama je znala da će je Nerko ubiti. To jutro došao je po bebu, izvadio pištolj i počeo pucati...' 00:53

Nermin Sulejmanović iz Gradačca u krvavom pohodu ubio je njezinog brata Denisa, oca Džengiza i teško ranio majku Harisu.

- Da, istina je, ja sam poznavala ubojicu. Poznavao ga je cijeli grad, Gradačac je malo mjesto - započela je 24-godišnjakinja svoju priču.

Ovim papirom presudili Nizami: Sutkinja ju je odbila zaštititi i poslala rješenje ubojici Nerminu
Ovim papirom presudili Nizami: Sutkinja ju je odbila zaštititi  i poslala rješenje ubojici Nerminu

- Kad sam imala svega 15 godina, a on 26, pokušao je stupiti u kontakt sa mnom više puta, a s čime sam ja upoznala svog pokojnog oca. Moj otac to nije dopustio, shvatio je da je jedina namjera tom čovjeku bila da ostvari materijalnu korist od moje obitelji te da za to nije birao sredstva. Otac me poslao u Njemačku na dva mjeseca kod obitelji, kako bi me zaštitio od Nermina - rekla je.

- Na početku je sve zaustavio. Vidjela sam Nermina nekoliko puta u životu, ali nikada s njim nisam ostvarila nikakav kontakt. Hvala Allahu na tome. Allahovom voljom, moj otac je to spriječio na vrijeme - navodi Dženana.

'Opljačkao je moju obitelj. Nitko ne spominje bol moje majke'

Ogorčena zbog brojnih medijskih izvještaja o navodnom uzimanju novaca i bježanju s ubojicom, ona tvrdi da je sve to laž.

- Nermin je opljačkao moju obitelj u rujnu 2015. godine, ukrao je 54.200 eura iz obiteljske kuće i zbog toga se moj otac s njim sudski sporio narednih osam godina. On je na posljednjem pretresu priznao neke stvari, ali to još nije zaključeno. Vjerojatno je znao da će ići u zatvor pa je krenuo na njih - kaže Dženana.

Sutkinja Sulejmanoviću poslala rješenje, on ga podigao u pošti i krenuo u smrtnosni pohod
Sutkinja Sulejmanoviću poslala rješenje, on ga podigao u pošti i krenuo u smrtnosni pohod

Tvrdi kako je ogorčena jer se u medijima pokušavaju sakriti greške i propusti vlasti tako što se u javnost puštaju neke izjave, poluinformacije, te apsolutne laži navodnih “prijatelja” njihove obitelji o potencijalnim motivima ubojstva.

- Nitko ne spominje bol moje majke, koja je još u bolnici u Tuzli, na aparatima, u kritičnom stanju, koja je izgubila muža i sina u jednom danu, a i sama je umalo podlegla od rana koje joj je nanio zlikovac Nermin Sulejmanović. Zamislite kako je teško reći majci da joj je sin ubijen, a otišao je na doručak s prijateljem. Ona je svojim očima vidjela ubojstvo muža, ta slika je proganja i znatno joj otežava oporavak zbog boli i stresa koji proživljava usporedno s bolovima od rana koje je zadobila od metaka. Nitko ne spominje moju bol, živim u strahu da ne izgubim jedinog preostalog člana obitelji. U jednom danu sam ostala bez oca, bez brata, a i mamin život je doveden u opasnost - kaže Dženana.

'Svi su u gradu znali da je Nermin nasilnik, psihopat...'

Cijela država priča o femicidu, navodi Dženana, ističući svoje ogorčenje jer nitko ne spominje njezinog brata Denisa, koji je ubijen u dvadeset i trećoj godini života, koji nikada nije nikakav prekršaj učinio, niti je ubojicu poznavao, niti je imao bilo kakav kontakt s njim.

- Denis je bio ambiciozan momak, softverski inženjer, humanitarac, koji se nikada ni s kim nije zamjerio. Otvorio je firmu u Brčkom. Radio je velike projekte za američke školske sustave. Bio je mnogo vezan za obitelj. Planirao je ženidbu, prije mjesec je kupio stan u centru grada kako bi bio blizu roditeljima - navodi Dženana.

'Nizama je znala da će je Nerko ubiti. To jutro došao je po bebu, izvadio pištolj i počeo pucati...'
'Nizama je znala da će je Nerko ubiti. To jutro došao je po bebu, izvadio pištolj i počeo pucati...'

Njezin otac Džengiz je bio obiteljski i uspješan poslovan čovjek. Bez ikakvih poroka, navodi Dženana, i sukoba sa zakonom.

- Nikada nije pravio incidente, niti je ubojicu na bilo koji način provocirao - ističe Dženana Onder, koja je po dolasku u Gradačac vidjela svog oca mrtvog u dvorištu.

- Za kraj, svi su u gradu znali da je Nermin nasilnik, psihopat… On je to oduvijek bio, nije postao odjednom sve to. Imao je mnogo djela, a malo kaznenih prijava. Imao je kaznenih prijava, ali ne i presuda.  Štitili su ga od zatvora. Načini na koje je to izvođeno me ne zanimaju, niti me on zanima. Meni obitelj nitko ne može vratiti. Ali čast i ugled itekako možemo… Istinom! - zaključuje Dženana Onder.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Horor u Belgiji! Curu (14) dečko namamio u šumu. Silovali je i mučili, uhitili su 10-ero djece
ODVJETNIKU MUČNO

Horor u Belgiji! Curu (14) dečko namamio u šumu. Silovali je i mučili, uhitili su 10-ero djece

'Ovo nikad nisam doživio u svojoj karijeri', rekao je šokirani odvjetnik osumnjičenog. Pretpostavlja se da je djevojka provela dva dana u šumi i ondje ju je najmanje dva puta silovala, mučila i zlostavljala skupina djece

Doznajemo: Domovinski pokret izbacit će Jurčevića iz stranke!
SVE ZBOG POTPISA

Doznajemo: Domovinski pokret izbacit će Jurčevića iz stranke!

Jurčević se usprotivio  koalicijskom sporazumu s HDZ-om i bio je nezadovoljan što nisu dobili Ministarstvo kulture. Predsjedništvo bi trebalo predložiti tu sankciju Časnom sudu stranke koje će donijeti zadnju odluku
Plaćali bi brak, uvozili Hrvate iz Južne Amerike, homoseksualci ne bi mogli udomljavati djecu
DEMOGRAFSKA POLITIKA DP-A

Plaćali bi brak, uvozili Hrvate iz Južne Amerike, homoseksualci ne bi mogli udomljavati djecu

Obećaju povratnicima da neće morati plaćati porez barem 10 godina. Inzistiraju da se u vrtićima, školama, odvoje muške i ženske svlačionice i slične prostorije. Gay parovima žele zabraniti posvajanje djece