Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Solidaran koncert za djecu fonda Dese & Jerka Bakovića

Solidaran koncert za djecu Fonda Dese i Jerka Bakovića prvo je veliko događanje kojim se želi prikupiti dodatna sredstva za pružanje stručne podrške djeci osnovnoškolske i srednjoškolske dobi...

0 komentara

Zaklada SOLIDARNA organizira Solidaran koncert za djecu Fonda Dese & Jerka Bakovića u srijedu 20.lipnja, od 18 do 20 sati u Kinu Europa u Zagrebu. 

Na ovom dobrotvornom koncertu, čija je svrha prikupljanje dodatnih donacija za podršku školovanju siromašne djece, stipendista Fonda Desa&Jerko Baković – nastupit će simfonijski SO-DO orkestar djece i omladine te Pavle Miljenović Jazz Quartet, sačinjen od vrhunskih i nagrađivanih hrvatskih jazz muzičara mlađe generacije.

Inspirirani primjerom Dese i Jerka Bakovića koji su donirali 600 tisuća kuna za stipendiranje siromašne djece i Desinim riječima: 

"Uvijek je bolje davati nego primati!", Solidaran koncert za djecu Fonda Dese i Jerka Bakovića prvo je veliko događanje kojim se želi prikupiti dodatna sredstva za pružanje stručne podrške djeci osnovnoškolske i srednjoškolske dobi u njihovom obrazovanju i osobnom razvoju tijekom naredne četiri godine.

Kupnjom ulaznice za koncert po cijeni od 100 kn uljepšat ćete i olakšati školovanje djece Fonda Desa&Jerko Baković širom Lijepe Naše. 

Ulaznice se mogu kupiti na sljedeće načine – (1) na blagajni Kina Europe, (2) putem online doniralice SOLIDARNE, (3) virmanskom uplatom (opis plaćanja: SOLIDARAN KONCERT; IBAN HR7323900011100948072) ili upitom putem emaila na petra.madjercic@solidarna.hr.  

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message