Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
224 komentara

Spasio je mnoge od švicarca, a sada želi spasiti vlastiti brak...

Politički pritisci, putovanja i policijska pratnja zbog prijetnji za Lalovčevu su suprugu, izgleda, previše. Prema riječima prijatelja, Lalovac se nada da će ipak uspjeti zadržati suprugu

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
224 komentara

Nakon bombastične vijesti da se Josip Manolić po drugi put skrasio u 96., u političkim krugovima počelo se šuškati da se 56 godina mlađem Borisu Lalovcu brak raspada.

- Istina je da je pred razvodom, što on nikako ne želi. Koliko znam, supruga je već dulje inzistirala da se vrate životu kakav su imali prije politike. Teško je podnosila da nju i sina policija mora pratiti i čuvati kad je bio ministar i kad mu je poznati bankar zaprijetio u ministarstvu - priča nam pouzdani Lalovčev prijatelj. Bivši ministar zbog obiteljske situacije otputovao je na dvotjedni odmor sa svojim sinom kod roditelja u Gradac. Prema riječima prijatelja, nada se da će ipak uspjeti zadržati suprugu, no politike se, za sada, ne može odreći.

- Još dok je bio u ministarstvu govorio je da će se vratiti u privatni sektor, otkud je i došao. No zbog zakonskih obaveza nije mogao to napraviti godinu dana nakon isteka mandata. Kao bivši ministar i najpopularniji u Milanovićevoj vladi imao je i obaveze prema stranci. Nije mogao izostati sa svih stranačkih putovanja, tu su i obavezni sastanci i sve ostalo, mimo zastupničkih obaveza. Supruzi je to izgleda bilo previše - dodaje prijatelj.

Lalovac je suprugu Tončiku upoznao 2004. u Zagrebu u društvu prijatelja.

Ona se s obitelji vratila iz Kanade te je tada radila kao viša medicinska sestra u Vinogradskoj bolnici. Lalovac je bio zaposlen u Karbonu i daleko od političke karijere. Zbog Tončike je počeo izlaziti u caffe barove što je do tada naširoko zaobilazio. Ubrzo su počeli zajedno živjeti u podstanarstvu, a nakon što su dobili sina, odlučili su kupiti stan na kredit. Lalovac je 2007. postao jedan od korisnika “kontaminiranog”, no sad, zahvaljujući njemu, i bivšeg kredita u švicarcima. Kao podstanari su osjetili surovost života i kao većina građana živjeli su u “minusu”.

Nakon kupnje stana odlučili su spavati na luft madracu dok ne skupe za krevet i ostatak namještaja.

Supruga je očito više uživala u takvom životu nego kao žena ministra. Lalovac se nada da će uspjeti probuditi supruzi staru ljubavnu iskru.     

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message