Spektakularnim vatrometom je obilježeno spajanje Hrvatske! | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 38

Spektakularnim vatrometom je obilježeno spajanje Hrvatske!

Nakon bezbroj obećanja, odgađanja i mnoštva početaka radova, Pelješki most napokon je spojen i uskoro će biti pušten u promet

Pokretanje videa...

Vatrometom obilježeno spajanje Hrvatske VIDEO

VIDEO 'Hrvati, pa vi igrate tek sutra!': Nijemci u čudu, kockice dominiraju ulicama Berlina...

BERLIN - Hrvati, pa vi tek igrate sutra... Čudili su se njemački prolaznici koji su u središtu Berlina naišli na gomilu hrvatskih navijača. Iako 'vatreni' igraju protiv Španjolske tek u subotu (18 sati) već su se u petak prijepodne počeli skupljati na ulicama Berlina. Tamo pjevaju navijačke pjesme i vesele se velikom natjecanju.

Pokretanje videa...

Hrvatski i španjolski navijači 01:18

Iz Slavonije za Berlin ukrašenim BMW-om: 'Gdje god stanemo, svi se žele fotografirati s njim'

NA PUTU ZA BERLIN - Dečki iz Sibinja kraj Slavonskog Broda ukrasili su BMW u crvene i bijele kvadratiće pa krenuli u Berlin podržati Vatrene. - Naš automobil je prava atrakcija na putu, gdje god da stanemo, najmanje se sto ljudi želi fotografirati s njim. Kinezima smo najinteresantniji - ispričalo nam je veselo društvo.

Pokretanje videa...

Dečki iz Sibinja kraj Slavonskog Broda krenuli na utakmicu 01:20

VIDEO 'Vatreni' stigli u Berlin: Modrić izazvao oduševljenje navijača, pozdravljali i Broza

BERLIN - Hrvatska nogometna reprezentacija stigla je u petak oko 13 sati pred hotel Ritz-Carlton. Tamo će 'vatreni' prenoćiti uoči prve utakmice Eura protiv Španjolske (subota, 18 sati). Luka Modrić izazvao je oduševljenje navijača koji su skandirali: 'Luka, Luka', a pozdravili su i Brozovića.

Pokretanje videa...

Hrvatska reprezentacija stigla pred hotel 03:06

VIDEO Čuvajte se dima! Vlasti u Kambodži spalile više od 4 tone heroina, kokaina i marihuane...

KAMBODŽA: Ukupno smo danas spalili 4,1 tona droga, većinom kokaina, heroina i marihuane. Na crnom tržištu vrijednost droga bi dosegla oko 67 milijuna dolara, poručuju iz policije Kambodže nakon spaljivanja ogromne količine narkotika. "Mi nismo država koja proizvodi drogu, ali kriminalci koriste naš teritorij za tranzit opojnih sredstava", dodaju iz policije.

Pokretanje videa...

U Kambodži spalili više od četiri tone droge 02:59

Pilot Selak objavio nevjerojatnu snimku: 'Padobran mi se nije ispravno otvorio, vitlao me...'

Čuveni pilot Ivan Selak je u novoj Facebook objavi opisao kakve je imao probleme prilikom skakanja s padobranom. Sve je zabilježio snimkom. - Dakle padobran se nije otvorio onako kako treba (jedna strana) i počeo me vitlati ko malog majmuna. Događa se - napisao je

Pokretanje videa...

Pilot Selak imao problem pri skoku s padobranom: 'Počeo me vitlati kao malog majmuna!' 03:18

Za koga će Sarajlije navijati na Euru? 'Za Englesku, volio bih da se pobjeda vrati kući'

Pitali smo prolaznike u Sarajevu za koga će navijati na Euru i dok su neki za 'komšije', drugi ipak prednost daju inozemstvu
VIDEO

VIDEO Tuča u Širokom Brijegu zabijelila ulice: Vjetar lomio drveće, oštećeni i automobili

ŠIROKI BRIJEG, BiH - Nevrijeme je u četvrtak popodne zahvatilo područje Širokog Brijega i Gruda. Puhao je snažan vjetar koji je lomio grane, a oštećeno je i nekoliko automobila te poljoprivredni usjevi. Na tom je području proglašeno stanje prirodne katastrofe, a građani štetu mogu prijaviti u roku od osam dana, prenose lokalni mediji.

Pokretanje videa...

BiH: Tuča 'poharala' Široki Brijeg 01:08

VIDEO Hrvatski navijači stali u prašku pivnicu u kojoj je Hajduk osnovan. Pogledajte spektakl!

PRAG - Brojni su automobili i kombiji s hrvatskim obilježjima na putu prema Berlinu, naši navijači krenuli su iz svih dijelova Europe, a dio je stao putem u Pragu, gdje je u četvrtak navečer nas stotinjak napravilo pravu feštu u slavnoj pivnici “K Fleku”, u kojoj je osnovan Hajduk. Cijelu smo večer pjevali navijačke pjesme, na oduševljenje ostalih gostiju, javio nam se naš čitatelj.

Pokretanje videa...

Hrvatski navijači na putu do Berlina napravili pravu feštu u slavnoj pivnici “K Fleku” 01:25

VIDEO Joško Gvardiol propustio trening dva dana prije prve utakmice 'vatrenih' na Euru!

NEURUPPIN - Joško Gvardiol propustio je trening 'vatrenih' u četvrtak popodne. Zlatko Dalić je u dogovoru sa stožerom odlučio kako je bolje da Joško odradi trening u teretani zbog žulja na nozi. Kako doznajemo, u reprezentaciji ne strahuju da će Gvardiol propustiti ogled sa Španjolcima, već je trening propustio iz predostrožnosti.

Pokretanje videa...

Trening Vatrenih 02:05

VIDEO Radnici Gradske plinare Zagreb - Opskrba u prosvjedu: 'Kako je Grinch ukrao GPZO'

ZAGREB - Radnici Gradske plinare Zagreb počeli su prosvjed u 15 sati na Radničkoj cesti. Gradska plinara Zagreb - Opskrba suočava se s problemima nakon što je HERA odlučila da opskrbu Zagreba preuzme Međimurje-plin zbog niže ponude na natječaju. Ova odluka izazvala je strah za radna mjesta među djelatnicima tvrtke.

Pokretanje videa...

Prosvjed plinare 05:30