Obavijesti

News

Komentari 209

Spojila ih politika: Mirjana (60) je nova supruga Manolića (97)

Spojila ih politika: Mirjana (60) je nova supruga Manolića (97)
2

Par je desetak godina u vezi. Iza njih je, potvrdio nam je Joža Manolić, višegodišnji zajednički život koji su u travnju odlučili okruniti brakom. Nije bilo svadbe. Svoju su ljubav proslavili ručkom

VIDEO

Vrlo simpatična žena. Drži do sebe. Visoka je i vitka, rekli su nam susjedi Mirjane Ribarić (60) u mjestu Punat na Krku.

Upravo ondje Ribarić je u travnju ove godine zaplovila u bračnu luku s hrvatskim najstarijim političarem Josipom Manolićem (97).

- Mirjana je naslijedila kuću od tete, a jako je vezana za Krk i tu kuću. Budući da joj to mjesto toliko znači, odlučili smo se vjenčati baš tamo - potvrdio nam je Manolić, a kako nam kažu susjedi, Mirjana tamo redovito dolazi deset godina.

Zadnjih godina s njom viđaju i umirovljenog bivšeg premijera.

- Oboje su vrlo simpatični i susretljivi. Uvijek lijepo pozdrave, ali to je to. Nisam primijetio da se pretjerano druže s mještanima - kažu u Puntu. Rekli su nam i kako Mirjana uglavnom boravi u Zagrebu, ali je zapravo rodom iz Siska. Po zanimanju je odgojiteljica te je svojedobno radila u dječjem vrtiću u sklopu SOS Dječjeg sela Lekenik.

 

Ona i Manolić poznaju se već dugo. Još su se 1999. godine zajedno kandidirali na parlamentarnim izborima. On je tada, podsjetimo, bio na čelu stranke Hrvatski nezavisni demokrati (HND), koja je na tim izborima istaknula kandidate u svim izbornim jedinicama, uključujući i dijasporu.

Dok je Manolić predvodio drugu izbornu jedinicu, Ribarić je bila prva na listi 11. izborne jedinice, odnosno dijaspore. Nakon izbora, govorio je tada Manolić, HND je spreman za suradnju sa svim strankama, uključujući i HDZ. No njegova se stranka nije proslavila. HND nije ušao u Sabor, a Manolić se uskoro povukao iz aktivnog političkog života. Mirjanu je 2003. na izbornoj listi HND-a kandidirao tadašnji predsjednik stranke Zlatko Canjuga, ali nije ušla u Sabor. Manolić i Mirjana navodno su se zaljubili prije desetak godina.

- Ta naša ljubav nije od jučer. Iza nas je višegodišnji zajednički život. Odlučili smo ga okruniti brakom jer više nije bilo smisla živjeti u izvanbračnoj zajednici. Pa mi smo ozbiljni ljudi u ozbiljnim godinama - otkrio nam je Manolić prije nekoliko dana. Tada nam je rekao kako nisu imali svadbu, nego samo ručak, te je istaknuo da je riječ o državnom, a ne crkvenom vjenčanju. Nisu išli na medeni mjesec.

- Ma kakav medeni mjesec! On je davno iza nas, još prije 10-ak godina. Odmaramo se ovdje na Jadranu. Mirjana je dosad bila sa mnom u Novom Vinodolskom te je prije koji sat otišla na Krk. Neću ići na Krk. Teško mi je putovati pa ću ostati ovdje, No sljedećeg tjedna doći ćemo u Zagreb - rekao nam je Josip Manolić prošlog vikenda.

U međuvremenu su se supružnici, doznajemo, vratili s mora te zajedno uživaju u Zagrebu. Dok nam je Manolić veselo pričao o supruzi i njihovoj dugoj vezi, ona nije bila raspoložena za davanje izjava te je rekla kako je njezin privatni život za njezinu obitelj i bliske prijatelje, a ne za naslađivanje javnosti.

- U vezi toga neću davati nikakve izjave - rekla nam je Mirjana kad smo je prije nekoliko dana kontaktirali.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 209
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa