Obavijesti

News

Komentari 42

Sredinom idućeg tjedna stiže novi val hladnoće i još snijega

Sredinom idućeg tjedna stiže novi val hladnoće i još snijega
1

Nedjelja će biti djelomice sunčana uz promjenjivu naoblaku. Najviše sunčanih razdoblja očekuje se na srednjem i južnom Jadranu te u Slavoniji, u ostatku zemlje mjestimice će biti slabe kiše ili rosulje

VIDEO

Iako nas za vikend očekuje razvedravanje, od sredine idućeg tjedna možemo očekivati novo zahladnjenje i još snijega. 

Prema prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) sutra će na kopnu prevladavati pretežno oblačno, mjestimice sa slabom kišom ili rosuljom, u gorju susnježicom i snijegom, a ujutro je ponegdje moguća magla. Od sredine dana postupni prestanak oborine i razvedravanje sa zapada. Na Jadranu djelomice ili pretežno sunčano te uglavnom suho. 

Najniža jutarnja temperatura od 1 do 6, u gorju malo niža, na Jadranu većinom od 8 do 13. Najviša dnevna između 4 i 9, na Jadranu od 13 do 18 °C. Krajem dana svježije, osobito u unutrašnjosti. 

Nedjelja će biti djelomice sunčana uz promjenjivu naoblaku. Najviše sunčanih razdoblja očekuje se na srednjem i južnom Jadranu te u Slavoniji, u ostatku zemlje mjestimice će biti slabe kiše ili rosulje, uglavnom u drugom dijelu dana.

Jutarnje temperature zraka na kopnu između 0 i 3 °C, na moru od 6 do 11 °C. U najtoplijem dijelu dana kopnenu Hrvatsku očekuje od 7 do 10 °C, a morsku između 12 i 16 °C.

Temperature idu ispod nule

Novi val hladnoće s Arktika trebao bi zahvatiti Hrvatsku tijekom vikenda, upozorava servis Severe Weather Europe. Očekuje se da će se temperature tijekom noći spuštati ispod nula Celzijevih stupnjeva.

Prema prognozi DHMZ-a od sredine idućeg tjedna možemo očekivati zahlađenje te snijeg u Zagrebu, Daruvaru, Glini, Gospiću, Križevcima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa