Obavijesti

News

Komentari 15

Sretni dućan u Čepinu: Dva su milijunaša tamo uplatila listiće

Sretni dućan u Čepinu: Dva su milijunaša tamo uplatila listiće
3

Čepinac je u četvrtak na 'šestici' dobio 10 milijuna kuna. U istoj poslovnici Hrvatske lutrije prije nekoliko godina uplaćen je i listić koji je vlasniku donio 2,5 milijuna kuna. On je tad počastio djelatnike

VIDEO

O Mate, ti došao po dobitak! Jesi ponio vreću neku, pitali su jučer u zezanciji čovjeka koji je tek ušao u poslovnicu Hrvatske lutrije u Čepinu, u Ulici kralja Zvonimira.

- A jesam - rekao je čovjek te pokazao vrećicu s kruhom i mlijekom. Naime, upravo na tome mjestu u četvrtak u 17 sati uplaćen je dobitni listić Lota 6/45, čiji je vlasnik preko noći postao bogatiji za više od 10 milijuna kuna.

HNK Cibalia - NK Rudes

- Svaka čast dobitniku i drago mi je da je baš iz Čepina jer mi ovdje imamo stvarno predane sudionike igara na sreću. Većina njih uglavnom mi dolazi redovito i poznajem ih, ali neki budu u prolazu pa uplate listić. Ne znam tko je dobitnik, teško mi je nagađati, jer u poslovnicu svakodnevno uđe mnogo ljudi. Čepinci se vole kladiti - kaže Ljiljana Hiršinger, djelatnica Hrvatske lutrije. Dobitnik joj se, kaže, nije javio, no ni ne mora. On ima pravo javiti se samo u centralu Lutrije i u tajnosti podignuti svoj dobitak. No Čepinci vjeruju kako će se vrlo brzo saznati tko je dobio novac jer žive u malome mjestu u kojem se sve tajne saznaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
HNK Cibalia - NK Rudes

- Uvijek mi je drago kad čujem da je novac dobio netko u Slavoniji. U našoj poslovnici smo već imali jedan milijunski dobitak prije nekoliko godina. Mislim da se radilo o 2,5 milijuna kuna, ali taj je dobitnik nakon nekog vremena došao u poslovnicu i počastio nas - kaže Ljiljana dodajući kako se u ovom slučaju sigurno radi o dobitniku koji redovito igra loto i prati sve što se događa jer je dobro znao da je uvedeno novo pravilo.

Dosad su Loto 6/45 izvlačili samo nedjeljom, a po novom izvlačenje će biti i četvrtkom.

Prvo izvlačenje Lota 6/45, tad zvanog Loto Fortuna 6/45, održano je još 1988.

Slavonci su stvarno bili sretne ruke ove godine.

U veljači je u Slavonskom Brodu na EuroJackpotu osvojen dobitak 5+1 vrijedan više od 26 milijuna kuna, dok su u ožujku u Hrvatskoj osvojene dvije petice vrijedne po 1,157.945,24 kune.

Iz Hrvatske Lutrije, koja slavi 45. rođendan, priopćili su da su u ovih gotovo pola stoljeća podijelili dobitke vrijedne gotovo devet milijardi kuna.

HNK Cibalia - NK Rudes

‘U ovih 45 godina izdvojeno je 2,5 mlrd. kn za društveno korisne djelatnosti’

Zahvaljujući uplatama u ovih 45 godina izdvojeno je 2,5 milijardi kuna za društveno korisne djelatnosti, priopćili su iz Hrvatske Lutrije.  

- Još jedan od načina isticanja one najvažnije uloge - društvene je i javni natječaj za donacije ukupne vrijednosti 450.000 kuna objavljen upravo na Međunarodni dan sreće. Na ovaj način, osim kroz državni proračun, pruža se mogućnost izravne podrške svim organizacijama civilnog društva i javnim ustanovama čije su aktivnosti usmjerene općoj dobrobiti. Hrvatska Lutrija bila je i domaćin međunarodnog PR/Communication & Social Media seminara koji je okupio 50 sudionika i stručnjaka iz 18 zemalja. Hrvatska Lutrija je sve sudionike odvela na jednu od najznačajnijih izložbi na ovom prostoru “Nikola Tesla - Mind from the future”. Multimedijski spektakl oduševio je sve nazočne koji su se ovom prilikom mogli upoznati s brojnim nepoznatim detaljima iz Teslina života - priopćili su iz Hrvatske Lutrije. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Golob: 'Plenković će sigurno formirati novu vladu'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Golob: 'Plenković će sigurno formirati novu vladu'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke