Obavijesti

News

Komentari 220

Probio kordon, autom srušio ženu pa ju onda vukao po cesti

Probio kordon, autom srušio ženu pa ju onda vukao po cesti
4

Vozač Audija A1 u punoj se brzini zaletio u ženu koja je u ruci nosila vrećice. Silina udarca prvo ju je odbacila na vjetrobransko staklo, a onda je pala na cestu...

VIDEO

Posljednji teroristički napadi u Bruxellesu potaknuli su kod ekstremnijih skupina dodatnu mržnju prema muslimanskom stanovništvu. Usred izlijeva bijesa desničarskih prosvjednika protiv muslimana u Molenbeeku u Bruxellesu našla se ni kriva ni dužna žena koja je samo željela prijeći cestu. 

Čini se da je njen jedini "grijeh" bio je što je muslimanka, a što je poslužilo vozaču automobila kao razlog da ju jednostavno pregazi. Vozač Audija A1 u punoj se brzini zaletio u ženu koja je u ruci nosila vrećice. Silina udarca prvo ju je odbacila na vjetrobransko staklo, a onda je pala na cestu. 

Vozač je nastavio vožnju kako bi joj prešao preko nogu, a jedna osoba iz automobila sve je to snimala. Prije nego je udario u ženu, Audi A1 probio je i policijsku blokadu, piše Daily Mail

Žena je teško ozlijeđena, ali, prema prvim informacijama, nije u životnoj opasnosti. Pomoć su joj pružili na mjestu događaja, a potom ju prevezli u bolnicu.

Otvara se aerodrom u Bruxellesu

Nepuna dva tjedna nakon napada na aerodrom i podzemnu željeznicu, život u Bruxellesu polako se vraća u normalu. Međunarodna zračna luka Zaventem trebala bi se djelomice ponovno otvoriti za promet u nedjelju.

- Od nedjelje aerodrom treba biti djelomično operativan. Još danas trebamo dobiti službenu dopuštenje za rad - rekao je generalni direktor tvrtke koja upravlja zračnom lukom Arnaud Feist.

Prva tri leta najavljena u nedjelju bit će letovi kompanije Brussels Airlines za Atenu, Faro u Portugalu i talijanski Torino.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 220
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.