News

Komentari 0

Stanje s električnom energijom u Karlovcu se normaliziralo, bez struje u županiji bilo 1500 ljudi

Stanje s električnom energijom u Karlovcu se normaliziralo, bez struje u županiji bilo 1500 ljudi

Olujni vjetrovi oštetili su nekoliko trafostanica na području Karlovačke županije, a do kraja večeri na području Perjasice bit će uključena struja za preostalih nekoliko kućanstava

U Karlovačkoj županiji se za gotovo svih 1.500 potrošača koji su u subotu bili bez struje stanje normaliziralo, traje još samo popravak pet trafostanica u Perjasici, a u Elektri Karlovac poručiju i tamošnjim potrošačima da će i oni sigurno večeras dobiti struju.

Tijekom subotnjeg popodneva je bez struje bilo oko 1.500 potrošača u mnogim gradovima i općinama, posebno onima šumovitima, gdje su olujni udari vjetra nanosili na dalekovode granje i druge predmete i uzrokovali njihovo ispadanje iz sustava.

Najveći problemi bili su, rekao je Hini direktor Elektre Zvonko Spudić, na području Duge Rese, a stanje se na području prema Belajskim Poljicama i dalje dio do Generalskog Stola normaliziralo oko 18 sati, drugdje i sat-dva ranije.

“Na području Perjasice ostalo je za popraviti još pet trafostanica i to ćemo riješiti uskoro i poručujem ljudima da ćemo im sigurno pustiti struju još večeras”, rekao je Spudić i napomenuo da je riječ o malom broju potrošača.

Najčitaniji članci